Wednesday, March 21, 2012

WW: Our weekend...



















 


=)



10 comments:

Nadine said...

Pandai Adam blow bubbles! Faaz suka sgt main bubbles tp dia tak pandai blow. Yg kuar air liuq dia..hehehe, aunty la jadi mangsa kne blow bubbles utk dia tangkap :)

dinashuz said...

homaigod sooo cute ryan! sooo chubby! geram lah kottt

mommaholicSURI said...

Awwww i love the last 2 photos!! :) kuih donut tu nampak sedap betul! hik hik. :)

Babe, i received your message bout watermark tu tapi x sempatla sungguh babe. Ade dateline ke babe???

madammondoq said...

syoknya weekend lepak kat rumah kan..

Mama said...

suka tengok ryan...berketul2..masyaAllah...bila lah nak jumpa kan nad...i igt nak turun kl 1 and 2 april ni..kalau ada rezeki boleh meet up...nanti email i no phone u nad...;-)

mommyNadia said...

Nadine,
Mesti cute kan, when he tried to blow the bubbles, instead air liuq pulak kuar..

sabar ye Abg Faaz..nanti Faaz practise boleh show at ur sisters taw!! ;)

mommyNadia said...

Dina,
he's now 11.4kg babe..;)
ala Zabi pun apa kurangnye..geram jugak!!

mommyNadia said...

Nuurill,
A'a u..that donut segera mmg sedap. Tgk 2nd last picture..ada 8 biji donut..and now tgk last picture...kejap 8 kejap sudah tinggal 6..orang yg jadik camareman lah tukang ngap!! :P

mommyNadia said...

madam,
memang best, takyah pening2 nak siap2 nak kuar..nak siapkan semua kalau nak berjalan, makan masa lama wooo..

mommyNadia said...

ct,
yeap, baby michelin ni makin naik aje..
INsyaAllah..nanti nadia email ct no nadia k ;)
hoohoo boleh tgk FAris yg ketul2 jugak ;)

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...