Saturday, March 17, 2012

Jom berhujung minggu di Proton Power of 1 event..


Macam-macam ado..

Pameran kereta..
*tak payah pakai model seksi, anak teruna rela hati posing*












Bosch Simulator
*Nampak je macam ambulan tau,boleh masuk kt dalam jgn tak tau!!!*


Concept of Electronic Stability System (ESP)



Siap ada engineer boleh explain kalau nak blajo ye deknon..


Dalam simulation car tu tadi, dia explain macamana ESP works..
Memang best!!Wajib try!!




Ada sudut ilmu jugak..







Boleh tengok Neo S2000 driver Alister McRae buat demo jugak..
Kalau nasib baik, boleh duk sebelah time driver drifting lagik..



Tuah badan la kalau dapat naik Lotus tau!


Ada sudut untuk kanak2..



Jumpa Upin Ipin jugak ;)

*Adam excited*


Yang best..
Boleh menang kereta untuk cabutan bertuah...


Dan banyak lagi...
Jom jom!! Apa tunggu lagik..
Kita serbu Power of 1 Event di Bukit Jalil..
*sampai hari Ahad*
Masuk percuma, tapi kalau nak beli kereta kena bayar..
 ;)



1 comment:

faiz fakhirin said...

keta eletronik concept..mmg cun melecun...

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...