Friday, March 2, 2012

Lagi lagi sale mothercare..

*kadang2 pelik jgak, asyik sale aje mothercare sekarang nih!!*

Rasenye macam baru je last week update sale mothercare, aiikks sale lagik.Sesungguhnye aku tak mau terjebak. Last sale memang tak terjebak,sebab azam reduce beli toy masih kuat Tengok Adam & Ryan tidur katil penuh mainan, naik semak plak. 

Nak tahu sale ape kali ini, click link di atas ye kawan2!!

Tadi singgah SP, terasa nak jengah setelah sekian lama tak de mood nk shopping mcare. Ada niat dihati, cuma nk tengok baju Ryan. Baju budak tembam tu memang bnyk dah tak muat, hasilnye tak bnyk. Hanya keperluan penting sahaja. Baiknye lah. Wife sape tu??*kalau boleh nak ku tagged kan @harithcharles!!*



Ini hasilnye..
Sterilliser adalah keperluan penting, memandangkan botol and food storage yang mmg tak muat dek strelliser yg kecik itu.
Berbaloi sb dapat botol skali..I loike <3..


Just found about this at mothercare website..
Interesting kan..
Jom playdate??


Happy shopping!!


ps: time shopping mothercare, sembang dgn auntie tokey pohkong, shopping untuk cucu smp ribu raban..yg syok siap boleh promote beli emas kedai dia..ayoyoyo!!!


2 comments:

Hanis MY said...

bestnyaaa...kat sendai tak ada mothercare huhu... balik nanti tganu pun takdop... kena g kl jugop hehe...

mommyNadia said...

Hi Hanis,
nanti balik bersalin kat M'sia ke??
tak sbr nk tengok bby Hanis..sampai KL terus g mothercare ek..hehee..

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...