Monday, June 28, 2010

story of a breastfeeding son..;)



I used to hear people said that breastfeeding children will soon breastfeed her own child... 
Kalau mcm ni..ape cite plak??





"Mommy..Adam rs position bear ni tak betul lah..kan?"








"ok..now both of us at comfortable position..."



InsyaAllah..
soon u will encourage ur wife to bf ur children too k, dear..


p/s: sorry Adam ..mommy tak rs mommy boley bf Adam mcm nenek Adam bf ur papa..
Adam pun nak adik jgak kan?? ;)
5yrs is a long period ...duhh!!

10 comments:

K-Addicts said...

olololo...comel la dia buat camtu!!!

zahira said...

hahaha...adam...funny but cute!

airin diana said...

adam comel!! kesian teddy bear celcom jadi mangsa.hihi
oh nadia, another baby on the way? ;)

Anonymous said...

i wish he will be a wonderful father... like papa (heheehehehe...)

- AMIN -

*papa*

MOMMY NADIA said...

teh,
hehehe..spontan tanpa plan ;)

****
k.long,
tu lah..gelak kitorang tgk..
mmg Adam suka sgt main ngan b.pump nadia pun ;)

*****
Airin,
tu lah..pandai plak dia tak amik Barney dia kt sebelah tu ;)
hehehehe ...

yeap odw..tp without due date...hahaha
****
papa,
huh tak ingat ayat super perasan papa!!

MOMMAHOLICSURI said...

Nadia, your mil bfeed your hubby for 5 years ke?
ke i yang salah faham ayat tu..hihi
tapi kalau betul 5 years... wau!!!!!!

MOMMY NADIA said...
This comment has been removed by the author.
MOMMY NADIA said...

Nuurill,
my MIL mmg bfeed kesemua 5 org anaknye..
in fact time my hubby lahir, my hubby still tandem nursing with his bro..
fortunately my hubby anak bongsu..lama sket lah dia..
tp maybe after 3-5yrs susu dah tak bnyk ..during nite time aje ..;)

and Adam skrang pun same like his father..sangup tgu mak dia balik utkbfeed dia..org dulu manelah ada nak pump mcm kitakan...

p/s..u,plan Thurs ni jadik tak?smngt ni..bp org nak follow kita ni?

Mrs. Ishamizu said...

heheh comel again..yet very funny.

Thara said...

hahaha comel sungguh entry ni! tergelak i tengok gamba adam. so cute! kalau adam ni baby girl, misti mommy nya dah belikan dolly kan :P

gosh banyak nya entry u yang i dah termiss ni! gotta go thru all ur other entries now! :D

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...