Monday, June 28, 2010

Ikut mommy shopping..;)


Disebabkan oleh urgent meeting popped up last Fri, rancangan utuk ke mothercare Bangsar terpaksa la ditangguhakan..
Good thing..boleh lah shopping with my 2 bodyguards..
Kena plak my 2 bodyguards tak pernah smp mothercare Bangsar...
*papa pun beria nak ikut...:)
Pagi2 lagi kami dah berangkat ke sana..
Orang mmg ramai bangat!
Sementara mommy melilau dan memilih..
2 bodyguards mommy entah ke mana2..mmg tak nampk depan mata...
Bila balik rumah tgk camera..owh ini kerja Adam sementara mommy duk pening kt dalam mothercare tu...




belek elc catalogue dulu..
"nanti area mane Adam nak attack dulu yerk??"



kalau semangat macam ni buat thesis kan bagus!
motehrcare BSC..heaven for all mommies ;)



"Alamak slow nye keta ni...papa bp agaknye horse power keta ni yer??




"eh eh..silap landing plak.."
golf set tu dah selamat Adam angkut bawak balik..
skrang ni kamai bertiga layan main golf ala2 ice hockey kat rumah ;)




"Mujurlah mommy tak beli playpen ni...
kalau tak mesti kena Adam selalu kena kurung dlm ni..kan mommy??




"sangkut plak..ingatkan muat tadi.."




"macam dah lalu area ni tadi.."



"che mimi, changing table kt blkg Adam ni..yg che mimi berangan dlm dreamlist tu...
dah kena rembat dah...hehehehe ;)"





"huh..penat lah papa...bila agaknye mommy nak siap ni..
Adam nak g jumpa Zahra and Eimran plak..hishihshish"




"ok jom..mommy dah settle...
yeay..Adam got new toys!!"


6 comments:

najmi said...

adam takpe la org dah rembat, adam ganti ngan stroller yg adam pegang tu, yes the green one, apa tu bugaboo ker?

Mrs. Ishamizu said...

hihi comelest! Wah mst byk mommy Adam soping kn..Nadia, besar ek Mothercare kt Bangsar ni..i pnh pg BSC tp tk pnh nmpk plak Mothercare kt ctu..may be masa tu tade plan nk soping kot. :D

Nway Adam, mommy bli toy apa kt Adam..?:)

MOMMY NADIA said...

che mimi..stroller Adam pegang tu phil n ted..yg ada dlm dreamlist che mimi jgak..
mane satu ni bugaboo ke philnted..
Adam tak sabar nk beli kan ni..
tapi tayarnye aje..its ok..take ur time..nanti tell mommy which part og tyre che mimi nak ek?

MOMMY NADIA said...

Izu,
besar..mothercare ni terbesar kat Asia,tp kat BSC tempat dia tersorok sket...bucu2 gtu..1st time dulu mahu jgak tawaf satu BSC duk carik..
hehe lagik best 1st time dulu gie Bangsar Village..mmg takjumpe lah..alih tny counter...silap lah ;)

tkde Izu..beli sket2 aje..hadiah utk anak kwan..org pesan..
still remember Nadia comment psal art n craft kt blog Izu lastime..
I bought the art stuff too..sale best up to 50+10%...hehehehe

Nadine said...

wah shopping sakan mommy Adam yer :)

tak tahan sungguh gamba Adam tersekat kat celah2 stroller tu! hahaha! :))

MOMMY NADIA said...

Nadine,
Takde lah sakan pun..org lain I tgk lagi gila shopp'..penuh hah plastic bag diorang ;)

haha..me too..gelak tgk dia masuk kut celah tu..
kira berkali2 lah dia tawaf mcare tu..;)

so u smpt g shopp' tk on weekend..?
tkpe 1 bulan lagik sale..sempat angkut lagik !

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...