Friday, June 25, 2010

mothercare sale!!!!

mothercare sale is back!!!




3 days special for VIP card..
Semalam dah pergi survey kat mothercare Subang Parade..
I tell u mmg best!
The best one is for ELC toys...up to 50% tau!
Plus 10% extra for total for these 3 days..

Memang time sesuai shopping baju raya anak..
Kat fashion pun up to 20 to 30%..
and plus 10% for total..

so ape tgu lagi..
shopping jom!!

apa kata survey catalogue dulu :


p/s : smlm Nadia dah start angkut sket2 ;)
I love elc so much..barang yg mommy dah lama idamkan dan tgu time sale nak grab.. dah dibawa balik..
50%+10% u know...berbaloi2..
tp ada yg tak cukup..nak kena serbu mothercare bangsar plak..
takpe book dulu..nanti amik..
Anyone nak kirim or follow??
Nuurill..u dekat Bangsar..jom!

and Nadia pun dah selalu intv supervisor kt ctu..
ni aje sale yg ada before raya..
mmg diorang tak buat sale raya..
nak tgu lagik time X'mas or CNY...
so apelagi???

HAPPY SHOPPING!!!!

9 comments:

MOMMAHOLICSURI said...

Nadiaaaaaa.... i got the sms from Mothercare yesterday bout these jumbo SALES!! :)

Hehehehe.. ini memang terbaek.

Nuurill nak cari baju daily Oman sebenonyer...

Almaklumla momma Oman kan 'rajin' sangat do the launry and melipat, :P so, Oman kadang-kadang x cukup baju. Hahaha.

And Pakcik kecik tu dah getting taller and berisi sket sekarang.

Maknanya apa? time to replenish his wardrobe!!!!!

dang!!! tapi Nuurill kene tanya pokcik besar dulu. Biar dia prepare supaya x tergezut.

Nadia nak pergi Bangsar bila ye? :)

airin diana said...

wah wah.. dah start bershopping sakan ye mommy nadia ni.
alang2 gi mothercare, nadia check sale price utk first weaning set ek? kalau sale discount gile2, mmg menarik. nanti sms airin price after discount ek? sbb this week mmg nak pegi shopping2, my dear pun wat sale gak :)

MOMMY NADIA said...

yeap me too...dpt sms..sengeh smp ke telinga :)

betol..everytime Adam move to new stage like 12mnth,18mnth..mmg kena beli bj lain..
speacially for nrsry..bnyk nak kena pakai..3psg sehari..huh jenuh buat laundry!
tp u..betol bj kt mothercare yg sale berbaloi harga dia..I used to used to buy pigeon utk daily used Adam..price dia lebih krg jgak bola mcare sale..!!

ooo...arini nadia ada hal lunch time kat UM..ingat kan nak singgah..takut abis benda yg nak dicari tu..ada 4 aje lagik kat bangsar..kat lain dah takde...huuhuhu ;)

tp weekend hubby ajak pergi lagi..sb dia tkpernah ke mcare sane..

so Nuurill..dah dpt greenlite??
kom g lunchtime..survey2 dulu ;)

MOMMY NADIA said...

Airin,
boley2..kalau yg mothercare nye maybe bnyk disc..
tp smlm tgk bottle MaM for my sis..takde..dpt VIP price aje 5%..
Airin nak weaning set yg mane..tgk katalog then email to me..;)

Anonymous said...

Have fun dear...

@papa...

Nadine said...

Owh, sbb inilah Nuurill ym I mintak no. you. Nasib sempat I on ym b4 lunchtime. Hihi..

Have fun shopping you two. I have to work on lunchtime today n on this weekend. Deng! :P

MOMMY NADIA said...

Papa..
thanx for the green green lite!!

****
Nadine,
I guess the missed call I received from Nuurill la..;(
msg back tkde reply...

Puas I call all my BFF this morning ajak shop' ..semua bz..
hampir2 nak pecut keta pergi sorang2 dah..
suddenly boss msg ada urgent meeting after fri prayers!
huhuhuhu..cancel lah..

but yet I dah booked..tenang sket hati!
esok boley pick up..;)

owh dear,siannye..ada pape nak kirim let me know..I can be ur personal shopper..hikhikhik ;)

airin diana said...

Nadia, yesterday jln2 wif hubby aka mr bank to ikea. so dah beli weaning set utk lissa kat ikea. of course pink kaler ;)
so shopping ape? borong tak?

MOMMY NADIA said...

Airin,
mane borong sgt pun..ala kadar aje...
owh nadia pun ada survey jgak weaning set kt mcare for Lissa..tp brand mcm tommee tippee,MaM mcm tu ada 5% aje..
mujur Airin dah beli...nadia ada pergi Ikea jgak..tp hari Sabtu ;)

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...