Wednesday, June 15, 2011

WW : Saturday Evening..


Location : Padang near to Shah Alam Mosque


The bubblemaker...
























and the beckham wannabe..;)











 with Mr K.Rajagopal as the coach 
 ^-^



7 comments:

najmi said...

hahahahha mr rajagopal is sooo FUNNY

najmi said...

banyak banyak gambar bakpe la gamabr aku macam bibik tgh melarikan diri tu?

RuZaNNa said...

Hahhaa.. Mr. Rajagopal tuh yg paling tak tahan..
Bestnya main bubbles&bola.. the two things yg imran pun suka main.. sure adam lepas gian lari seluas kawasan mungkin.. hehe

mommaholicSURI said...

waaa bestnya anak beranak bercanda di atas padang :) Oman x reti reti tiup belon lagi. Pastu mengamuk sebab dia nak jugak buat sendiri. Sabo jekla! haha

mommyNadia said...

che mimi,
Rajagopal yg tak selim...eheheeh
gaya bibik sudah ada ;)

mommyNadia said...

Anne,
a'a kan,at 3 yrs mainan diorang dah start b'tukarkan..
betul,Adam lari non stop..
risau betul tgk takur over exhausted..
tp dia relax je...next time kena dtg lagi..
yg penting papa Adam aka mr rajagopal tu kena exercise skali..;)

mommyNadia said...

Nuurill,
best u..kena plak time tu kat situ diorang tgh prepare ada konsert nasyid..layan skali la..

risau jgak kan,specially ada type blower letak kat mulut..takut tertelan..

Oman dearie, practice more..ajak momma pergi padang,mesti jadik bubble Oman..;)

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...