Wednesday, June 29, 2011

WW : Pity Adam Mikael


Accident at nursery...
Kena gigit bdak kecik sampai lebam..
;(




Visit this link ;




5 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

siannye..rafiq pon penah kena camni tau nad..tapi bukan kat umah pengasuh..dia kene gigit kat budak main kat taman menan area perumahan..haihh seminggu lebih jugak baru ilang kesan lebam tu tau

maniscinta said...

ciannyer abg adam...lebam besor tuu yahh...budok besor mana ho gigit tuu..??

eimran pon dah pandai gigit...sejak duk umah kakyu...pasal anas suke tolak2 n hijack barang yang die pegang...asyik die ngaloh jer...last2 dah dpt akal nak gigit as to defend n protect himself...risau jugak...hopefully die dah kenal org, so bile ngan org lain tak gigit2...risau gop ambe nok bowok gi juppe 'ANOK-ANOK' mek..

mommyNadia said...

Rose,
Itula..smlm bali keje tak hilang lagi..color dah turned to purple gtu..sian kan..
bdak kecik bila gigit takde perasaan punye..mesti sakit gile

mommyNadia said...

Aimy,
mek ye..Adam dulu pernah mari time dia duk giggit!jadik mangsa ambe lah mek..
pike2 balik maybe he's trying to defend himself dekat nursery..
ambe cakap molek sokmo,kabo kata tak boleh bite people..lama2 dia stop!
mek kena start slow talk ngan Eimran..
bc article ambe link tu??

mommyNadia said...

owh yea miey,bdak tu kecik lagik..baru setahun lebih,,
bdak tu lassok sket,mmg ganas..
mesti time dia gigit tu takdok perasaan..sakit gile,glepo gamoknye Adam..

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...