Thursday, June 30, 2011

nuffnang treat ^-^


Inner peace..inner peace..*pengaruh cite Kungfu Panda ;)
Bukan main lama gambar2 kat entry ni dah di upload, nak carik time yang sesuai amat ler payah. *sigh!

Still remember my previous entry during my confinement period? How I wished my last week of confinement period I can slot time to watch few hot movies at cinema. yeay! So happy, dapat watch few movies such Kungfu Panda 2 and Pirates of The Carribean, at my last week before go back to work. * best gile!!. Even still upset tak dapat tengok Nur Kasih *sobsob, tak pelah, tak de rezeki. Tak berjaya nak sogok Mr Hubby ajak tgk Nur Kasih the Movie. ;(
Even tak sempat movie marathon in 1 day, dah boleh tgk 2 kali sebulan tu dah cukup baik!

Since I have received 4 complimentary movie passes from Nuffnang * hip hip horray!!, I have decided to use these movie passes to watch Kungfu Panda 2 with big bro Adam and my 2 other siblings, Che Mimi and Ayah Chek Kamel. Since harijadi Che Mimi pun fall on the same day with me, so consider birthday gift Che Mimi jugak lah. Sharing is Caring katanye! Mr Hubby working, tak boleh follow, so I have to get my 2 helpers to escort me.

Earlier before, we went to the orang office, Nuffnang to collect the movie passes at Jalan Yap Ah Shak. So glad to meet the gojes Thara and had a short tour at the orange office. Sangat chommey office diorang. How I wish my office pun macam tu. Thanks babe for the tour! Hopefully can dropby again to collect more exciting gifts..ahaks!



Che Mimi, Thara and myself..



Me and Thara at the Nuffnang Footprint Wall.. 
sempat meninggalkan jejak jugak ;)



Here we go..the 4 movie passes for any movies at any TGVs!
cool right!!
 ;)


Following day, Adam has given 1 day leave to accompany his mommy n clans to watch movie. Yeap, I'm super duper excited since its gonna be his 1st time watching movie.  Tak sabar nak tengok reaction dia dalam cinema. Risau jugak kalau dia tak duduk diam, itu mesti kena bawak escort skali. After sent Ryan and hubby, rombongan cik kiah ni mula bergerak ke Sunway Pyramid. * huhu gaya mcm jauh sgt yer, dekat je! We arrived earlier so that boleh breakfast dulu kat McD. Let Adam to enjoy his fave bfast! Eh bukan nak celebrate birthday mommy ke??;)



yumyum!!



Sementara menunggu movie pukul 11.30 am, sempat ler Adam enjoy playing at McD playground tu..


Few minutes before the movie started, we went to buy some popcorn and drinks. Time tu  Adam dah start berlari ke sana sini. Mujurlah ada my bro tolong pergi kejar dia. Sempat jugak dia posing dengan Po!



Siap cium tu, so funny!


Adam a lil bit excited when entered the hall. Yelah mane tak terkejut tgk screen besar kan. So far, dia takde lah buat hal. Bagus plak dia tengok movie. Cuma mase time iklan tu, asyik tutup telinga sebab sounds kuat sangat. Tapi yang kelakarnye, sebab penat sgt duk main kat playground tadi, after 45min, Adam fall asleep. And he just woke up 20 min before the movie ended. So next movie, I should avoid watching movie at his nap time!



Enjoying kungfu panda time!



yeap, next movie will be the Disney Pixars Cars 2..
yeaaahhh!!!


Again, thank you Nuffnang and TGV Cinema for the birthday treats. It was so meaningful to me since I have used them to enjoy with  my lil boy and siblings! ^-^
* agak2 next birthday dapat lagik tak??ehem2!!



5 comments:

maniscinta said...

woww..abg adam ah masuk wayang...feeeiiwitt...

thara..really looks like hana tajima...so sweet n goges, babe!!

mommaholicSURI said...

Thara dah start kerja balik ye?

Waaa best nya dapat ticket wayang free! I punya dulu terlepas begitu aja. Punyala busy sampai x sempat nak amik. Muaahahahahaa.. busy ker i??

Kiss to Adam and Ryan k! :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dulu2 msa hubby sy aktif berblog, selalu dpt tiket2 free dari nuffnang..yg paling bes tayangan premier..tak tayang lagi kat panggung kami tgk dulu..yg pling bes cite the wild & jebon..ahaha 007

lydzar said...

dear, nk g tengok movie dgn pass ni..boleh ke kalau kita nk call for booking? nadia ada nombor tgv tak? or kena walk in, beratur and collect tiket kt kaunter jugak?

mommyNadia said...

tak pasti boleh by book tak?but for sure, kn 2 wks after movie released!

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...