Friday, August 6, 2010

when Adam meets Mia : P.A.R.T II

Hi everyone..
Happy Friday..
I wasnt in good mood today..due to some things that really bother me..
Hate it!
Since I've upload all the picture at home 2 days back..
I better to post it or else jadik pekasam plak dalam draft tu..

This weekend will be tight for us since there were some activities which has been plan earlier..
Hope to have better weekend!
Happy weekend everyone ;)

Picture kat bawah taken on last weekend..Adam Mia ;)
We all met  for teh tarik at Kota Damansara and then lepak2 kat new Giza in front of the mamak's stall..
They were having good times, since dah 2nd time meet up..
Enjoy the peektures!



Adam Mia infront of Thomas and Friends
* apatah nama kedai baby ni ;)




chakkk!!!

 


peace...
* Adam tak reti nak buat peace..



" apsal Adam???"




" run Mia run.."








again...Adam fail buat peace..

 



Hi...

 


Mia pass buat peace sign!

 








ni lah babysitter diorang...
mommy???

 


these 2 frens jangan dibagi berjumpa..
they can talk with non stop!!

11 comments:

alynzz said...

hahahah...so cute la gmbr2 dieorg ni yah...

smlm call nk cte,aku kua nk jupe mas, mia ikut then tanye nk g mane, nk g jumpe adam ke? hahaha..pahtu die cte ke mas die nk g tgk fish ngn adam...die ingt la psl plan kite nk g aquaria..adoyai..

yg lawak lg, aku byk kali ajr die panggil uncle harith and aunty yayah..tp bile tny jumpe adam ngn sape? die jwb adam ngn papa ngn aunty yayah...hahaha..ni sbb mu dok panggil papa dpn die so die ingt chaly tu panggil papa...

btw, i luv all d pics..esp ours..so nice! i like!!!! ;P

MOMMAHOLICSURI said...

ni dah kui berapa ni Nadia. Semua kedai macam dah tutup. Ada ada baring2 kat simen x masa ni? hahaha

najmi said...

cute nye adam dah besar dah,baru 3 minggu tak jumpa cant wait to see adam next friday

MOMMY NADIA said...

Lyn,
sian dia kita janji ngak dop..
bdak kecik specially mcm mia yg dah ingat ni..
tak boleh buat janji,karang dia tuntut smp bila2..
so bila nak g ni..?dekat bulan pose dah kan??

commey lah mia..papa pun papa lah..agak dia ingat nama panggilan for babysitter hahhahaah...
papa, u done a good job!!

MOMMY NADIA said...

Nuurill,
yeap..semua kedai dah tutup..
dah malam..around 10 plus..
kali ni belum guling2 atas simen..
dia duk sebbok kacau org nak tutup kedai..
masuk tgk ada waterfall..layan lah kakak dlm kedai tu ;)

***
che mimi,
Adam pun dak sabar nak jupe baby Nuh..
while the mommy is ready to handle the small baby again..
have to prepare mental n emotionally! hahahaha ;)
a.k.a ibu susuan!

peah @ peps said...

sangat cute...dorang pegang tangan itu..

kota damansara malam-malam skang happening...nak parking susah..

Mrs. Ishamizu said...

hehe comel Adam..sbb tk pndi wat peace lg..tk pe mmg trademark peace bdk2 camtuh..nway, they both r so cute n well get along too!;)

Thara said...

hahahaha. kesian papa adam! :P gosh these two sweethearts looked as though they really had a fun night out eh! :D

MOMMY NADIA said...

peah,
kd mmg jammed kan skrang..susah betul nak dapat parking..kena plak one way..berousing2 jawabnye!

****
Izu,
owh yea Izu..takpe nanti Adam berlatih tekun nak buat peace!

****
Thara,
cara papa Adam bersenam..hehehe ;)
yeap they really having gud time together dear!

Anonymous said...

Nad..

i knew what bothering u on that friday...nie mesti psl kes yg u sms i tue kan...
wuaaa..how guilty i am...

nad .. I am very sorry ....

MOMMY NADIA said...

Fairoze,
dont worry bukan pasal tu..
that fri was my hari malang sedunia..waaa....

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...