Tuesday, August 17, 2010

22 months ;)


HAPPY 22nd MONTHS ADAM MIKAEL !!



























baby Nuh Haziq


Sorry Adam..
Mommy got no mood in blogging lately..
Pagi tadi time sahur baru perasan harini 17th Aug..
So immediately digged the folder and fortunately found picture taken by my bro last weekend..
huh at least boleh jgak post latest picture of him for his 22 mnths milestone!
And now I was in front of pc..pointless!
Malas betul nak karang buat entry..

A lil bit tired lately..
Adam pun arini kul 4am dah bangun..
Semakin membesar ni Adam bnyk menguji kesabaran mommy and papa..
Specially di bulan Ramadhan ni..

Semoga Adam membesar menjadik anak yg baik dan soleh..Amin

Do enjoy the pictures above..
Taken during last weekend on buka puasa gathering..
From the pictures above, u all dah boleh agak kan, betapa active anak teruna I skrang..
Mmg bikin fening kepala mommy! ;)

19 comments:

Anonymous said...

same here...

*papa*

RuZaNNa said...

You're not alone in the same boat my dear.. bulan ni mmg mencabar kesabaran kan.. heheh
22 Months tp pipi tuh still tembam ok!.. trademark sungguh! and his cousin is so fairr!! yealah, family nadia kulit cerah.. makin putih terserlah la ur nephew tuh.. heheh..
Anyway, marilah kita sama2 banyak bersabar.. hehehe

zahira said...

hahah...makin besar makin lasak. nak nak bulan puasa. lg penat nak layan bila diorg lasak. same goes to Ziqri. Tu belum tau jln...dah tau tak tau la cane...

Happy 22 mths adam!

mama said...

i read this and i pun baru teringat today 17th which means my daugther is 15 months today! hehehhe...thanks nadia!

Hanis MY said...

Happy 22 months to Adam...be a good boy to mommy and papa k...

Aziati Wan Haron said...

Happy 22nd month to Adam!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

heppi 22 months adam

nad, lagi 2 bulan la eh..to complete ur dream..go BF..

gud luck eh..:-)

Nadine said...

Happy 22nd Months Adam!!

Aminn utk doa Nadia tu. Lagi 2 bulan dh masuk 2 tahun! One year older and wiser ;)

p.s: comelnya ur nephew. sama2 putih melepak mcm Adam :)

MOMMAHOLICSURI said...

I'm in the same boat too, can u see me? :)
Oman born months later than Adam, tapi lasak nyer i think lebih kurang je. hehehehe. Jadi sempena bulan puasa ni bak kata Anne, marilah kita banyak-banyak bersabar. hihi.

Well, yang dalam gambar tu Adam nyer pillow ngan tilam ke? or baby Nuh Haziq? cause sebijik sebijan Oman punya.. hhihih.. Ikea mari kan ?

Happy 22th month Adam!!! :)

Thara said...

eh, gamba adam, adam, adam. suddenly baby nuh haziq? hehehe. chomels baby tu. ur nephew eh?

i havent been able to update my blog regularly too. ive got soooo much to tell, but too little time! ye lah, whats with the fasting, working, bazaar-ing (hehe), break fasting, tarawih and all kan. but i must find time. u should too tau! rindu baca keletah2 your handsome boy tu! take care babe! ;)

airin diana said...

congrates nadia, another 2 months to go!
to adam, dont be notie2. penat papa n mommy nak kejar adam, tau. nanti makin kurus diorg. sian sian.. :D

Mrs. Ishamizu said...

Happy 22 months, Adam!!
tk pe mommy, active2 notti2 tandanya ank kita sht dn bijak..i.Allah, amin..Izu pn samala, wpon 2-2 girls tp lasak n nottinya mengalahkn boy! sabo je lah..hihihi..

Nway, spt biasa Adam sgt la handsome, sepupu dia sgt la adorable..tahniah dpt ank sedara.:)

MOMMY NADIA said...

papa,
bnyk bersabar k!

***
Anne,
ye lah..rs nye semua mommies mmg penat time ni..
kn bnyk sabar kan..
dah masuk hari ke-10 ni better sket kan..
rsnye Adam ni ikut Nadia la, jenis pipi bolat kut..
putih??mane ade kitorang keturunan putih...nuh ngan Adam je generasi br kulit puteh..kuhkihkh ;)

****
k.long,
tq..
betul bukan stakat lasak..time suka buat sepah tu yg tak larat..
pening!
Ziqri dah boley jalan nanti mesti lg penat nak kejo kan?

****
mama,
sibuk2 skrang..mmg cepat terlupa kan..
neway happy 15 mnths to u dotter!

MOMMY NADIA said...

Hanis,
tq dear..Amin!

****
Aziati,
tq babe!

****
Rose,
tq Rose..caiyyok to me!

***
Nadine,
tq dear..
Nuh mmg puteh..geram tgk dia..Nuh nak ikut jejak langkah Adam..pipi bolat!

MOMMY NADIA said...

Nuurill,
thanx babe!
ye lah..specially kita yg bertiga kat rumah ni..
mane nak kejar dia lagi..nak masak..huihh serrender u!
yelah..sabar kan.. thats the key word!

same??haha IKEA mari la...
both Nuh and Adam ade ;)

****
Thara,
commey??tgk mak sedara lah...hahaha..boley ker??? ;)
Adam jeles tau kalau I pegang dia..

betul..bukan stakat tak sempat u, dengan M word skrang...i betul2 malas nak update u!
betol jom cr masa!

***
Airin,
tq..
2 bulan..mcm lama aje..boleh ker!!
mmg dai tgh active skrang Airin, kalau kurus takpe jgak..maikn di pam pam ade lah!

****
Izu,
tq..
betol bdak skrang tak kira boys or galz same aje active dia kan..specially dioarang tgh nak explore..kalau ddk diam,kita plak risau kan..bnyk bersabar je lah..

Farah said...

happy 22nd months adam!

sikit lagi nak 2 tahun.

Hana Ibrahim said...

ala dah besar dah rupanya!!!! my son pun dah 1y9m. Sangat la cepat mereka membesar!

MOMMY NADIA said...

Farah,
tq..a'a..rs lmbat betol!

****
a'a Hana..
dah besar..nak dpt adik dah pun..
nmpknye cita2 I nak join u all bernetball terpaksa ditangguhkan lah...huhuhuh seddey ;(

airin diana said...

wah nadia, adam nak dpt adik dah ye? congrates ;)

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...