Monday, December 3, 2012

Super Awesome X'mas Sale at mothercare !!!!


Takpelah you all nak kata I ni memang  hantu mothercare!!!
Memang tak dapat nak nolong dah, macam berhantu aje motherhcare tu, tiap kali lalu nak singgah...
Makin teruk, masuk mothercare terus pergi ELC, pusing2 kat situ..sgt lah childish...

Early of November, I ada update entry pasal X'mas sale kat mothercare kan..*check it out here*
So, that weekend itself, balik keje terus ke Setia Alam City Mall...
Mak aiii..ELC dia super awesome wokey..*tapi sempitlah sket*

Seronok gila, tak nak balik boleh!!




My fave corner...

Unfortunately, sale on Nov tu tak berapa uhmmppp!!
In fact, kalau pakai voucher b'day Adam (in Oct) boleh dapat further discount..
So balik hampa!! Beli hadiah for guest blogger aje..

Last week dapat email lagi from mothercare..
Sale for December plak..
Nampak yummy, specially sb ada contest jugak..I like =)


So last weekend, kebetulan ke Subang Parade, saje2 gataii kaki pergi jengah barang yg dah lama usha...
Sekali tengok...weeeee...syoknye!!!
Lagi further reduction..
Selalunye memang macam tu, bila nak dekat X'mas lagik bnyk sale..
Specially ELC ada special promotion for toys...

So barang yang Adam suka and mommy berkenan dah berjaya bawak balik!!
Finally =)
Electronic cash register for only RM90 *rege asal RM139*



 





Mommy tompang sekali main, time kecik dulu main pakai daun aje..hahahah!

Melissa & Doug puzzle pun ada sale smp 50%..
Sgt best!!

Chunky puzzle for Ryan...

Ada lagik..
Superstar set, gitar and microphone pun only for RM100...
Sale paling rendah pernah jumpa for this toy is RM115..
*seriously tangan dah gatal2 ni..*

Clothing section pun sale boleh tahan, up to 40%..
Tunggu year end sale, hujung2 tahun karang lagi boommmm!!!

That day shopping ingatkan dah boleh join contest, cisscake betuiii...
Contest start on 3rd Dec..alamaknye ?? >.< Wink!!

Apapun, X'mas sale kali ni mmg lagi ohsem and fantabulous..I like!!
*En Hubby silalah approve beli guitar tu, mommy nak tubuh kugiran adik beradik sepupu sepapat nih!!!*

Happy Monday u'ollss....
Have a nice week ahead..
=)

4 comments:

Ayuni Ayatillah said...

MOthercare Setia City best! Banyak mainan dia, I yang rambang mata pilih toy mana nak beli untuk Bella. Hihi...

Kalau dia ada play area mcm KLCC kan bagus..sempit sangat..heheh..

mommyNadia said...

Ayuni,
Itulah babe, I visit Setia Alam kut2 lah boleh replace KLCC or Bangsar for ELC stuff. Sekali tak best sgt, bnyk benda tak up to date *hihihi* pastu sempit..last2 Subang parade jugak best,walaupun art stuff dia tk bnyk..
tapi dekat Setia Alam tu ada playtime session kan..

Ajan said...

the best toys ELC ni.. tmpt fav jugak..

mommyNadia said...

Ajan,
hi 5 dear!

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...