Thursday, November 1, 2012

Mothercare X'mas Sale ...


X'mas sale is back..
Yippiieee..
Time for toys shopping...
*10% -70% tu..gile lah!!*



Few things in my list now..

Complete kan set keyboard dapat aritu..
*kalau 60% baru I beli haha ;)*


Yang ni Adam dah lama nak..
*kalau 70% mommy beli yer..wink!!*



Ni Adam suka, mommy pun dah lama berkenan..
Amik dalam katalog ELC UK punya..

Tapikat M'sia dah ada..
Kalau 50% mommy beli yer...hahahaha!!
*dah new, mesti takat 30% je lah ni..*

For Ryan, nak cari baby words flash cards..
Plus few art and creativity stuffs!!

*End list*

Seriously tahap kegilaan nak beli toys lagik teruk dr tahap nak beli baju kat thepoplook...
*gila nak beli designer handbag pun ada, tapi kawal diri perasaan dan nafsu = duit pun tak berapa nak cukup sebenarnye ahahha*
Puasa poplook smp tahun depan kut..hahhaa, tapi ini, tak tahu lah...
Rumah dah sarat dan sendat, udahlah sempit!
Tapi sayangnye nak let go toys tu semua...

Takpe, sekali setahun je beli toys..
Time ni lah.. yeay!!!
InsyaAllah, shopping wisely yer mommynadia...

Weekend ni ke Setia City Mall lah..
First time nak pergi mothercare kat sane..
*sebelum ni divert tak nak masuk =)*

(>.<)


2 comments:

Atie said...

happy shooping nadia:)

D Yatie said...

how much I wish to go for it! only God knows. hehehe

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...