Wednesday, September 7, 2011

RIBENA RAYA!


Eh camane dah terpost awal plak...sorry!

Haha, raya tahun ni kami ditaja ribena, hahaha *ribena??kelas ko Jah???hikhik*

Yup tema kami di pagi syawal adalah PURPLE! Tho I have done early preparation for the 2 boys, but not for baju melayu n my baju kurung. Serious tahun ni tak dapat prepare awal dek kemalasan time preggy and time pantang nak jelajah kedai kain. Kebetulan I ada sepasang baju kurung yg raya tahun lepas tak pakai sb tailor tak sempat siap, and bukak wardrobe Mr Hubby plak ada baju melayu purple, yeha!!Ingat tinggal nk cari baju melayu Adam je, keje senang, adoii melilau carik color purple and with suitable size for him, tak berhasil. Last skali balik Banting jgak yg jumpe.*Syukur!* So raya tahun ni mommy and papa sgt lah wasatiah ;)



Set baju melayu Adam..




Ryan,walau tk berbaju melayu, but still follow purple theme!



For me and hubby..



Us on pagi Syawal 2011 at Rumah Okki and Omma, K.Terengganu.


Persiapan pagi raya amatlah penat, maklumlah nak kena siapkan 2 boys. Pagi2 lagi Ryan dah mandi and wearing new clothes. Same with Adam, lagi excited nk pakai bj melayu. Omma plak sibuk siapkan nasi beriani kat dapur, sgt walla!! *tp acar nenas I buat pun best ;) Ala gmbr lupa snap..



Ryan yg happy di pagi raya..



While waiting for everyone back from masjid..



Ryan with papa..



Ryan with mommy..




Big bro Adam..
* dah besar makin susah nk amik gmbr bdak ni!




Adam n Eysu Hekal..



Hows ur raya tahun ni??


ps: next raya, janji dgn diri sendiri tak nak buat keje last minute lagik! Haruslah rajin pergi kedai kain awal2 tahun lagik! Agak2 nak tema color ape yerk??? *start thinking ;)*



6 comments:

♥ Elin ♥ said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmontellllll nyer anak kamu nihhh!!!

geraammmmmmm****

nwy selamat hari raya :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

makin bam2 si adikkkk geram tgk

takpelah.berwatiah la bagus ehhehe

selamat ari raya nad. besnye dpt balik ganu..jeles tau hehe

mommyNadia said...

Elin,
hehehe;)
selamat hari raya jgak!

mommyNadia said...

rose,
tahun ni turn hubby ke??takpe..tgu next year,lagi sronok with newborn baby kan;)

maniscinta said...

Yah..ambe pon mcm mek gop..main mix n match jer.. Tp ade ala2 purple gop.. N terkejut sgt this year rmai giler kwn2 yg theme purple kar fb.. Mcm nk buat entry n amik gambo diorng yg theme purple sume..huhuhuh.. Encem ngat adryan n mikael..:)

mommyNadia said...

ye ah ambe rs gtu goks..ramai org ditaja ribena tahun ni kan!
baju mek lawo owh,mari mane tu???

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...