Friday, September 30, 2011

Convo Fever!!

sorry dah terpost awal2 tadi, try using word to publish entry, skali boss datang..terkezzut terus ter"publish"..hahahaha!!

Salam Jumaat everyone!

Can't wait to enjoy this weekend. My parents and Hekal currently odw from Kuala Terengganu. Thank you everyone. Semangat datang nak celebrate my convocation. * Almaklumlah susah benor kak long ni nak perabis master nye wuhahahaha!!*

Semalam dengan gigihnye pergi UM nak collect convocation robe. Huh dengan jammed nye, pergi balik, adeh..hilang mintak masuk lambat, dah kena consider half day grrrr *ala boss kasiklah discount sket =) * Apa-apa pun sila jangan muntah hijo yer, kalau I duk update pasal convo in next entry. Almaklumlah…hish tak kan nak sebut lagi, sila refer paragraph kat atas. But seriously this convocation sgt le meaningful to me. Especially to my hubby yang banyak support physically and mentally *huh!!Dah namanye tukang buat assignment dolu2!!*

Ok lah, this week memang minggu yang sangat tidak productive for me. * Walaupun bz dgn keje2 sampingan, sampai tido tak cukup hehehe =)* 1st 3 days pergi training. Semalam dah half day. Walaupun tadi baru lepas meeting with my lovely lady B, tapi rasenye arini memang slow sket ler..Sorry everyone yang hantar email and placed comments, tak sempat nak reply. Try my best to do asap!

Ok ler, nak plan2 activity for this weekend ;)

4 days holidays..yeayyy!!! *hulahooopppp!!!*






Orange color u !!!

2003 UTM..
Dulu baju light blue ikut color faculty tu..

This time convo nak ikut color purple ke orange??
mmm.....



9 comments:

Nadine said...

awwwwh, congrats nadia dear!!

so proud of you! tak sabar tgk u posing with that topi. mesti comel! :)

aThidEaN said...

tahniah Nadia:)
i yg tak sambung master ni pun dah terharu sbb boleh bayangkan kesusahan sambung study bila dah kawin ada anak n dah kerja.
wish me luck.
i want to have master n phd too.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

congrats!!!

kak ina kl said...

wow..bagusnya kamu ni..master lagi tu..tahniah diatas kejayaan kamu.apasal N3 sampai 2 kali..excitedlah tu ek

mommyNadia said...

Nadine,
tq tq dear!!
yeap me too tak sabar nk posing with that topi,but tang comel tu tak pasti ler u..hehehehe =)

mommyNadia said...

athidean,
tq tq..
yeap mmg bnyk cabaran bila semua benda nk buat dalam satu masa..yg penting semangat jgn luntur..
wish u luck dear!!

mommyNadia said...

Rose,
terima kasih!!

mommyNadia said...

kak ina sayang,
terima kasih..ala skrg belambak akak org dah bermaster...me je lambat sket!
hahaha,kan nadia dah write tu,terkejut kat boss terus terpublish..
sayang plak nak buang sb dah ada yg komen..saje je lah..biar gempak sket wuhahahah!!!

♥ Elin ♥ said...

wahhh congrat dear!!
ini lah hsil selama nih sungguh lumayan kan.
siapa kata ibu yg mempunyai 2 org anak x blh amik master???...
siapa kata x blh bahagikan masa..?

pangkalnya hati.

ap pun tahniah sekali lagi ya!..

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...