Friday, September 30, 2011

Convo Fever!!


Salam Jumaat everyone!

Can't wait to enjoy this weekend. My parents and Hekal currently odw from Kuala Terengganu. Thank you everyone. Semangat datang nak celebrate my convocation. * Almaklumlah susah benor kak long ni nak perabis master nye wuhahahaha!!*

Semalam dengan gigihnye pergi UM nak collect convocation robe. Huh dengan jammed nye, pergi balik, adeh..hilang mintak masuk lambat, dah kena consider half day grrrr *ala boss kasiklah discount sket =) * Apa-apa pun sila jangan muntah hijo yer, kalau I duk update pasal convo in next entry. Almaklumlah…hish tak kan nak sebut lagi, sila refer paragraph kat atas. But seriously this convocation sgt le meaningful to me. Especially to my hubby yang banyak support physically and mentally *huh!!Dah namanye tukang buat assignment dolu2!!*

Ok lah, this week memang minggu yang sangat tidak productive for me. * Walaupun bz dgn keje2 sampingan, sampai tido tak cukup hehehe =)* 1st 3 days pergi training. Semalam dah half day. Walaupun tadi baru lepas meeting with my lovely lady B, tapi rasenye arini memang slow sket ler..Sorry everyone yang hantar email and placed comments, tak sempat nak reply. Try my best to do asap!

Ok ler, nak plan2 activity for this weekend ;)

4 days holidays..yeayyy!!! *hulahooopppp!!!*

4 comments:

Hanis MY said...

omedetou dear...nanti letak gambar convo banyak2...

madammondoq said...

nak pergi holiday mana u??? nak itottt.. :)

mommyNadia said...

Hanis,
Harus!!!!!!tq :)

mommyNadia said...

Madam,
takde lah madam,amik cuti konvo skali weekend,so lama sketcuti nye.tgk lah,buat family gateway pun best jgak!!!yeay!!!

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...