Friday, September 23, 2011

maniscinta fly to UK!


Happy Friday!

Dah nak masuk weekend lagik. Happy sebenarnye. Tapi apapun yang penting last weekend punye event kena post dulu. Time cuti panjang aritu, we organized farewell party aka meja bulat gathering untuk maniscinta. Alhamdulillah, dapat further study ke UK, University of Leeds.*Tercapai jugak cita2* Due to last minute plan, Aimy pun baru dpt VISA on that same week, cepat2 kami plan, takut tak dan plak. Syukur, Shima boleh join even Haiza and Lin takleh join sb ada kelas that weeekend.*Congrats to Haiza too, currently further her master in law, all the best mommy!!* Our last gathering before Cik An fly to Aussie, kali ni Aimy plak..so who's next galsss!! *Tak mungkin I, takkan nk buat PhD..grrrrr..tak layak lagi!*



maniscinta's family..


We have a potluck farewell. So tak de lah I banyak nak kena prepare. Maklumlah dah beranak 2 ni, hish mahu tunggang terbalik jadiknye. Thanks to Shima, pagi2 dah sampai datang menolong. Jauh tau I import assisstant I, dr Terengganu u! Menu is mee kari and sandwiches for breakfast. Dessert puding tauhu laici.



Tetamu dah sampai, baru lah semua settle..



Simple, yang penting buat meja bulat kat rumah best, tak payah kejar2 anak kecik..


 

Geram kaki Ryan yg montok2..



Adam, Eimran n Opah playing bubble kat balcony..


Dah settle makan time, sesi bergambar. Aimy pun tak boleh stay lama sb banyak hal nak kena settle maklumlah monday dah fly.



us..
with the little muchkins..





All of us..
*amboi Adam, awal dah beramah mesra dgn pak mentue yer!!
Adam n Hawwa'*



Alamak Bie, I besar sgt ke smp nak jatuh tu hah!!





3 anak dara n mak dara terpingit!



olololo commey betul costume tukang masak ni yer!
=)


Sedih jgak bila teringatkan, Aimy dah takde kat sini. Walaupun kami jarang berjumpa, selalu aje berhubungan melalui sms or fb. Aimy ni rajin datang melawat n lepak2 rumah I. ooo seddihnye, bila lagik nak jumpa nanti. InsyaAllah umur panjang. Take care darling. Time tgh write entry ni, InsyaAllah Aimy n family dah sampai. Maybe busy sorting out everything kat sane, tak sempat dia nak message2. Hopefully everything went smoothly. Love u and all the best darl!!We all semua doakan kejayaan awak kat sana miey!!




4 comments:

madammondoq said...

wah.. educated mommies semua ni...

kak ina kl said...

sekarang ni perempuan rajin betul belajar kan..suka lah akak tenguk..salam ziarah dari akak.

Nadine said...

Bestnya Nad..u n ur friends sume ada master la nnti kn. Best Best! teringin nak sambung blaja tp tak tau bila nak dpt the opportunity :)

p.s: Adam n Hawwa?? Wah wah..hihihi

ishamizu said...

Ala sedihnya n3 ni, i feel u. Even dh bkeluarga, kehadiran kawan masih diperlukan kn! Sbr ye dear! Tak pun u smbg phd kt sini jgk haa ..apa plak tak layak, master dh bjaya insyaAllah phd pon bley .;)

Nway, geram betul tgk rayyan tu taww mmg montok kaki dia tuh hehe u lpr2 ni dgr mee kari, sentap okk hehe mst sdp tu u msk ;)

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...