Thursday, August 11, 2011

the sleeping bro..


During meeting this morning, I received emergency call from Mr Hubby. The nursery called telling lil Ryan not feeling well. Fever. Gosh!!Adryan so far tak pernah jatuh sakit lagik. Me so worried, packed all stuffs terus amik half day * tolak lagik 0.5!! Sampai nursery, amik Ryan terus bawak balik rumah. Plan nk terus ke DEMC, tgk badan dia takde lah panas sgt, so decided to monitor at home. So far, he's still ok. Alhamdulillah.

Mase amik Ryan, Adam dah terkedek2 kuar amik shoes nak follow balik. Plan asal tak nk angkut dia balik, in case Ryan demam teruk. Kesian plak. Angkut skali! Balik rumah, hubby terus pergi office, ada meeting. Adam as usual play with the lappy. Bila dah makin ngantok, mintak itu ini. Mommy pun dah bertukar jadik monster! grrrrr!!! Tengah duk tgk tv, pusing sebelah, alahai dah tidur rupanye..Kesian betul...

Adam dah hampir seminggu langsung tak breastfeed. Before this, time nak tidur, layan jugak. Tapi fikir balik, dia makin manja. So nak tak nak kena stop!Nak tgu dia stop sendiri macam tak kut. Tadi time nak tido dia mintak lagik. When I say no, tu dia terus melalak!Semua tak kena. Alih2 terus tertidur...



the sleeping brother..






while watching mickey mouse clubhouse!


2 years and 9 months..
Adam now officially breastfeeding free!
InsyaAllah..



5 comments:

Anonymous said...

hehehe....soo cute...

*papa*

mommaholicSURI said...

wahhhh.. Adam dah officially weaning off yer? Dah bujang dah anak you!! hihi.

Adam is so comel bila tertido macam tu. Memang kesian nampaknya.. letih sangat kot.. hihihihi...

ishamizu said...

Alahai kesiannya Adam..klu tgk ank2 tdo ni hati jd sayu je kn..patu mulalah kita rasa menyesal mrh2 kn derg. Hihi. Wah lama Adam dpt menyusu, selagi u mampu apa salahnya ye tak. Alhamdulillah.

Nway get well soon to Ryan!;)

Nadine said...

Get well soon, Ryan yg chubby..

Awwwwh, comelnya Adam terlentuk kat lappie tu. penat sgt la tu ye..hihi

airin diana said...

ala..kesian tgk adam.lissa after jd kakak ni pn kuat nangis tau.esp bl kita x blh bg apa yg dia nk.cara diorg attract our attention.
(at last dpt gk view blog nadia..huhu..)

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...