Tuesday, August 2, 2011

Happy 4mos Adryan Nufael ;)


Hi everyone..
I have planned to post this entry yesterday, tak boleh nak transfer gambar la plak kat ofis * hish takkan memory card I pun nak kena sabotage!. Omma semalam pun dah msg suruh update latest picture Adryan. So buat keje lebih sket after sahur tadi, transfer semua terus picture dalam pen drive!

Yesterday, 1st August * kebetulan plak 1st Ramadhan, the lil boy Ryan dah masuk 4mos. Alhamdulillah. Ryan now growing up as a healthy and chubby lil boy. *geram!!suka sgt gigit tangan n jari2 Ryan yang gemmok2 itu! As of now, few days before he turned 4 mos, Ryan dah tunjuk skill nak roll over, tapi still sangkut kat tangan. Once we helped him, tak sangka dia dah boleh angkat kepala sambil meniarap.Tegap plak tu. Terkezzut mommy and papa.Kaki pun dah keras. Bila letak atas berdiri, straight je kaki dia stand. Ryan is a very happy go lucky baby. Setakat nak buat Ryan senyum & ketawa, so easy peasy. Kalau tak, takkan lah pergi dinner last weekend, dia boleh layan aunty sebelah, sampai terus aunty tu angkat dia, main2 and siap bergambar sakan. Adam dulu, mak aiii nak buat dia senyum punye lah susah. Masam aje. 

Jom tengok latest gambar Ryan. Snap those pictures last weekend, agah2 sket, kejap je boleh dapat few happy pictures. Ok, Omma, this is for u.. 


Lil Ryan & his 1st teddy..
* thanks to Reehan for the lovely teddy
























ps : congrats to Pn Blog Diva aka Teh Suraya for her newborn baby girl. Meriah sket cucu Maksu dengan kedatangan sekuntum lagik bunga..;)

15 comments:

jie @ azie said...

chubby nyer ryan!!! nak cubit skit pipi tu ;)

Nadine said...

comel sungguh ryan! happy 4 months old! *hugs*

najmi said...

dok cukup tgn sendiri tgn teddy bear pun yayen gigit ye, yayen mokmok pujaan che mimi

mommaholicSURI said...

Amboi semangatnya budak ni!!!! Suka tgk Adam dengan Ryan ni sebab sebab diorang sangat gebu!! Khasiat susu ibu, kan? :)
Ramadahn Kareem, Nadia. To you and your family :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tula..nampak cheeky sunggoh si kecik ni..gambar2 abang dia masa kecik mashamm je..ehehehe

ishamizu said...

alalala comeynya Rayyan, mst Omma geram tgk n terubat sket rindu pd cucu dia ni. ;)

Geram i you..eei kiss n hug kn Rayyan for me k. :)

♥ Elin ♥ said...

yaallh geramnya....!!!
nak cubit2 peha ank awk yg gebusss nihhhh!!!
hmmm gerammm!!

sy jd follower awk.
;)

mommyNadia said...

Jie,
sila2..malin pun gebus gok!!

mommyNadia said...

Nadine,
tq!hugs to faaz n the twins too ;)

mommyNadia said...

Chemimi,
agaknye Ryan ingt tgn teddy,dak ske tgnsdiri ;)

mommyNadia said...

Nuurill,
Tq,babe atau ikut gen i yg mmg chubb!!owwhhh tiiidaakkk!!;)

u toodear,hope still not to late to wish you selamat berpuasa.semoga kita diterima dibulan mulia ini..;)

mommyNadia said...

Rose,
betul,Adam mmg susah gle nak senyum,jangut pegang camera nk tgu senyuman mahal dia!

mommyNadia said...

Elin,
tq dear. u baby girl pun gebus jgak!
jemput datang lagi yer;)

Mama said...

eh2...adam ke ryan nih...OMG...soooo cute masyaAllah...gigit die..gigit die....aum...:)

mommyNadia said...

heheheh,ct ryan ni!;)

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...