Friday, August 5, 2011

Nuffnang Analytics!


^-^


* alamak lain mcm plak bentuk graph tu ek!


Ini sesuatu yg sangat jarang terjadi  pada blog humble saya ini, so I decided to blog as memory takut pasni dah tak terjadik lagik *ngegegegee. Alhamdulillah, readers fabulous motherhood dah meningkat, kalau awal2 dulu, 300 unique viewers ommak dah happy boleh hiphip hooray, skarang ni dah naik sikit-sikit, from 500 per weeks, 700 now dah 1000. Terima kasih kerana sudi menjengah, membaca seterusnya drop comment kat sini. Appreciate it so much!! Keep on coming and hopefully this will inspire me to write more and share more info about motherhood.


ps: Kalau u all ada idol blogger, mine is ShilaShower aka Mrs Kown ,and more proud bila bulan ni Pn Shila jadi Nuffnang Featured Blogger for August 2011. Read more here :http://www.nuffnang.com.my/featured-blogger/shilashower/. You're is soooo creative,Shila!!




3 comments:

amiey lee said...

hee trafic kta pun semputt aja..heee

mommyNadia said...

amiey,
u mesti lagi hebat,followers dah ratus2..I picisan je..
itu yg happy bila weekly dapat 1000,blogger femes satu hari dapat 1000 pun tk heran kan..;)

Kalisha Aide said...

Inspired :) jemput lwat blog kite jgk ae akak :) salam ukhwah :)
http://kalishabanyakcakap.blogspot.com

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...