Monday, August 8, 2011

Kizsports & Gym The Empire..

Another delayed entry!
We went to The Empire Subang to celebrate Nuh Haziq's I year birthday. Tu pun after few days of his big day and Omma ada dtg melawat cucu-cucu dia..


The excited birthday boy with pressie from Abg Adam!
* mama Nuh yg super duper excited!!

After makan2 time, we straight away to our main destination, the big playland at Kizsport & Gym. Memang dah lama plan, nak bawak kanak2 riang ni main2 kat sini. Since Adam's 2nd birthday, with me yang tengah sarat that time, banyak kali terpaksa batal niat nak bawak Adam ke Kizsport. Since Kizsport kat OU tu dah berpindah ke The Empire Subang, lagi lajulah langkah kami nanti. Adam plak, memang suka sangat main kat playground. Nak tunggu mommy and papa dia balik keje bawak pergi playground, sorry ler, tak dapet!!
Tapi yang tak syok, Adam dah 2yrs, nak masuk kena bayar RM30. Alamak, sebulan skali takpe, jangan dimintak hari2, botak eh alamaknye!!


Kizsport & Gym The Empire, Subang..
* party room dia pun cantek!! ;)



The playland..



Baby changing room & breastfeeding room!



Time b'day Adam, budak kecik ni masih kecik, tak boleh nak enjoy playing kat playland. Sekarang ni..tengok! Tapi as usual, muka Nuh maintain serius!



Climbing time!



Ah ni geng2 tua tak sedar diri time kecik tak puas nak main kat taman..Tapi finally mommy Adam berjaya turun slide besar tu..nak patah pinggang eh duk terbongkok2!!



Sliding time..
* again mama Nuh yg super excited!



Playing in the big pool!!


Yeap, Adam mmg sangat2 happy. Susahnye nak pujuk kuar dari playland tu. Berkejar2 with my hubby. Seriously, kalau u all nak buat senaman, pergi je tempat ni, kejar anak2 nanti mahu boleh turun 1-2 kg, penat hooo!! Plan nak enroll Adam masuk prog kat Kizsport ni, plus activity, masuk playland pun free. nanti everyweek ada reason mommy nak g Empire..yeha!!!Lepas raya nanti pergi try prog tu and consider balik.
* Miszy Anne, nanti nak email2 tanya pasal Kizsport prog ni taw ! ;)

Overall, ikutkan tempat ni macam lagik best kalau nak compare dari OU. Selain dr tempat dia senang nak pergi, sb dekat to my apartment, playland pun nmpk lagi comfortable. Kalau kat OU dulu mcam gelap je, sini lagi cerah. Sempat chitchat with management at Kizsport, tho they claimed the area a lil bit smaller, with no cafe as before, but they preffered Empire compared to OU. So guys, looking for the place to hang out with family on weekend??Kizsport is the right place!YESSS!!!



The happy big bro!

ps : kalau nak buat gathering pun best tau kt tempat ni, lepas aje anak2 kat playland, mommies can chitchat kat tepi playland tu..;)



3 comments:

RuZaNNa said...

wahh Kizsport OU dah tutup ke? nampak gak sign kat empire kata kizsport ada bukak kat sana.. tp tak tau la it's a replacement to OU's branch..
RM30 skali masuk? hohohooh 1 kali sebulan aje la kot.. mahalnyaaaaa! but if dulu, kalau enroll class die.. masuk main for free anytime.. that's one of the benefits if still sama lah.. heheh..

ishamizu said...

Oh gym yg kt ou dh pdh kt empire ye? Nmpk lg bsr je n cantik too! Tp mhl ek per n3 dia..takpela sekali sekala Adam kn?:)

mommaholicSURI said...

That day we brought Oman there. Surprisingly Oman tanak main apa-apa you!! I xtaula napa he's so a homely boy now. hihihi

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...