Friday, March 25, 2011

happy friday & AHC


Asyik duk update pasal delivery aje, mesti ramai yang bosan..
* tapi I loike!!! ;)
Entry ni rentetan entry Pn Nuurill, the hawt momma about her online shawl shopp'..
And from her also I get to know about AHC!
Seriously, after ribu2 lemon try baru finally baru dapat the AHC collections ni..
The first one I received is the beautiful purplicious Rijaa..
Konon beli nanti nak standby for delivery..
Tapi dapat terus pakai..dah lah wangiii sgt!!
Teruk betul, dapat terus pakai..boleh ker??




Rijaa..


And last Wed, bila bukak blog, mata terus bulat tgk Hani update her new shawl collection, Leylaa Shawl!
Time tu, ingat mesti dah abis kena rembat dah ni..
Mommy selalunye lambat!!
Yes I know, Hani do updated her fb as well..
But being me, as orang yg selalu lambat dan ketinggalan...mmg tak ter update la!!!
But I  keep trying my luck as usual!!
Lepas tu, duk tgu email respond from AHC...macam tgu results exam!
The next day..wallla!!!!
Success!!! --- agaknye sb berebut kut..naik syiokk plak mcm org shopp' ebay!
* pernah ke shopp' ebay mak buyung ni!!




Leylaa Shawl
Fall in love with the charming beads!!





Hotpink!




Dark Magenta!



Konon beli tudong Hani, nanti perasan pakai jadik cun macam Hani lah kut...huwaaa!!!
Takpe..yang penting HAPPPYY!!!

Cant wait to receive my March rewards!!!



ps: tgh duk pening, nak beli CD for newborn baby!!!Shud buy online or pergi sendiri rs material and size kat Tiny Tapir..yg confirm, miabambina kena beli online!!!

pss: another online order dgn Pn Teh, the blog diva!!ampun.. lupa dah order tp tak bayar lagi...skrang juga daku transfer...*nasib cuzen sendiri!! ;) 



9 comments:

K-Addicts said...

nadia..pening la cane nak letak ads kat bawah entry nih...guide me pls! ;p

MOMMY NADIA said...

hehehe...dah maju setapak ni!!

yg penting cari dulu mane2 blog yg buat tutorial pasal ads dalam entry..

follow step2 by step diaorang...easy peasy dear!

http://www.ciktom.com/2010/10/tutorial-cara-letakpasang-iklan.html

btw, tang mane yg ening tuh!!

K-Addicts said...

haha..header ngan sidebar dah pass. nak letak bwh post tu je yang prob. kalu tgk tutorial kat nuffnang tu nmpk senang je. tp pening bila nak edit html tu..hehe..xpe la.. next time try lagi bila ada mood.

Mama said...

nad...ct ni hari2 tunggu berita kawan2 bersalin...one of them is you lah...can't wait!!!...good luck nad...:))

Mama said...

nad...u tak ckp yg u nak moses basket...ct ade 2...so..1 memang tak guna...tapi tak tahu siapa yg nak...kalau dekat nad....u ambil free aje nad...siap berkaki...yg i punya tu pun berkaki...nanti bila baby ade baru buka...:)

i dah tak turun kl...kalau siapa2 turun jb...sila lah singgah...bawak balik...:)...penuh dah rumah...kena buat spring cleaning ni....

MOMMY NADIA said...

ct,
a'a lah ct..kebetulan ramai plak yg tgh preggy kan skrang!!
dont worry..I'll let everyone know bila bun dlm perut dah masak yer!

ct, btw..thanks alot for the offer..how I wish u just stay around here..tang ni jgak Nadia g buat collection..huwaaa!!!

Thara said...

nadia babeee! rinduuuuu nyaaa dkt mak buyong sorang niiii! bile nak meletop ni uuuu! tak sabaaaa nak p visit adik adam ni :P wah, this is the spirit that we want ni! dah nak meletop pon, still ada semangat nak melawa dgn shawl AHC yang cantikkk! hehe. shawl tu mmg nampak comfy kan, as like AHC's other hijabs. tapi takde color yg i carik la pulak :P u beli brape u? 2 pieces eh? ure so gonna look gorgeous with the shawl babe! take care! xoxo ;)

Nadine said...

Wah wah, Im sure u'll look fabulous wearin Rijaa & Leylaa :)

Anonymous said...

huhuhuh... mommy ok today? baby nak kuar?

*adam pagi tadi ok jee, but still say, 'no kakak, no.'....

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...