Thursday, March 3, 2011

mothercare grand prix sale!!!!

Yang ditunggu2 sudah tiba..
Time New Year Sale, tak sempat nak beli, bila pergi Mothercare SP kakak2 kat situ dah bgtau ada grand sale on March..
So duk tgu mase nak beli apa yang patut...
Ape lagi..3 hari special for VIP cardholder..additional 10% of total net purchase..
Jom jom!!
Meh kita pi silau mane yg patut..






Time ni la masa sesuai nak beli mainan anak utk setahun punye..
Save gile kalau dapat yg smp 50% nye kan...
Nak tgu toys r us buat sale besar2an..hampeh!








Wuihhh...kalau nengok adv , gile bnyk sale..
Boleh juling mata mak buyung nanti..
Tapi mesti mahu focus...;)
Caiyok mommy..mesti boleh!!
Barang2 yg dah di shortlisted to go n grab...



Nursing bra..
Pattern yg lama and bestnye dah takde skrang..
Yang baru pun ok, tp per piece RM100++
Aritu10% je dapat..
Kalau 10% after net purchase..dah save sket..
Mintak2 dpt 20%..




Changing mat..
Kalau dulu pakai IKEA nye mcm tak sesuai sb everytime kena change alas dia..
So kali ni, nak invest yang ni plak...





Yeap, my Avent Via cup stock..
RM65.90 kalau dpt 20% +10%..
mak aiii...senangnye hati mak buyung ni ;)
Susah gile nak dpt stock Avent ni skrang...




MaM feeding bottle
BAbyjaya sale pun takde discount for this bottle..
Hopefully tomorrow dpt 10% + 10% pun dah cukup baek!!




Last but not least..
Swaddle for baby ni..
kalau dapat 10% + 10%...bestkan!
Tapi tak bnyk choice, color kuning aje..

Plus Adam + baby's toy ..


Gals..dah list ape nak beli??

Nah amik, website mothercare buat silau2 sebelum pergi serang weekend ni
* sempat ke nak tgu weekend, fri mesti dah penuh mak2 g serang!

Pn Nadia, sila focus!!! <----- peringatan utk diri sendiri...


p/s : airini IKEA friends sale kan..
Aduh dapat flyers smlm, sakit kepala...hocus focus!!
Sale Ikea pun smp 20th march jgak kalau tak silap..
Ape hal diorang duk berpakat buat sale time ni..buat lah len kali..
Mcm tgh bonus ker???
;)

8 comments:

zahira said...

macam nak pegi during lunch esok kat MV, hehehe...

MOMMY NADIA said...

harus harus!!

MV nye mothercare, 1st time pergi aritu ngan mimi,best!
sb ada brg yg takde kat MCrae SP specially!

yeay!Ziqri dpt mainan lagik!!;)

Intan said...

Me loveeee mothercare :D

Sopping jgn tak sopping utk baby baru Nadia ;)

ishamizu said...

You, happy shopping! I pun dah kene pulun shopping jgk ni sbb baaaanyak lg brg bby i tak beli lg..huhu..Kt sini Mothercare n ikea pun tgh sales..i dh pegi riki2 haritu, tp nak pegi lagi la harini..hihi.

MOMMY NADIA said...

Intan,
hoho..harus berjimat kak Intan ;)

****
Izu,
I just read ur latest entry..seriously best nye kalau I duk UK jgak..
mesti juling mata hitam ku ini ;)

MOMMY NADIA said...

Intan,
hoho..harus berjimat kak Intan ;)

****
Izu,
I just read ur latest entry..seriously best nye kalau I duk UK jgak..
mesti juling mata hitam ku ini ;)

Thara said...

wah, u ni rajin follow mothercare punye sale eh nadia! kalau i pegi dkt jusco or babyjaya je dah hahaha :P

MOMMY NADIA said...

ala sb kedai2 tu dkt umah u kan..
tapi babe,kalu elc ada sale,mmg sgt murah u!
itu je sbnye ;)

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...