Monday, April 12, 2010

when Adam meets Eimran ...


Its been a while since our last meet up..
Memang susah betol nak jumpe Ibu Aimy skrang nih sejak dia dah follow En Zul yg temporary kena based kat Kedah..
Everytime balik Shah Alam pun dah full schedule, nak selit pun susah..
This time, sb dah lama sgt tak ketemu Eimran,dah nak masuk 1 year pun..
we finally met at Kiliney Laman Seri on Friday nite..
Laman Seri lagik ek..since this place were between her place and mine,plus Ibu Aimy and En Zul pun tak pernah sampai lagik..
kira decision to make half round table session cukup bagus sekali..
Most important, the place mmg comfy for our babies specially..


Kiliney and Laman Seri Bussiness Park,
Section 13 Shah Alam..


Eimran and Adam..
Dah besar pun anak2 teruna kami..


En Zul's family
*sorry for the low quality pic

Banyaklah yg kaum ibu2 bualkan, Eimran plak duduk kat ayah aje..rindu kat ayah..
Adam?? Adam awal2 lagik mommy dah bribe dia dgn Barney..
So he behaved well that  night hehe :)

Adam yg kusyuk tgk barney and frenz..

After having our dinner and potpetpotpet kejap, then we all pergi tgk air pancut..
Mujur pakcik tu baik hati on kan balik air pancut tu, supposed by 9.30 pm dah closed!
Sempat lah kitorang main2 and snap few pictures..

Kalau Eimran dah boley jalan, mesti dia dah join
Abg Adam yg happy tawaf semua tempat..


us..

 
nice waterfall at Laman Seri Bussiness Park..

Dah penat kejar2 ngan Adam, mata pun dah ngantok..
mmuaahhhss sket..lepas tu balik..
Tak puas jumpa..kejap je rase..
ye lah time pun limited, baby dah ngantok..

The next day, we (except en zul's family..) have a visit to our newborn baby Zahra Rezha, lil princess of Haizatul and Fariz..
Congrats and wish u all the best in your bfeeding journey Haiza..!
*pic lupa nak snap!!tension btol :(

12 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bes kan jumpe kwn yg dah lama tak jumpe..chit chat..bes bes nak2 lagi anak dah makin besor..cam tak caya..

yang, pasal ur story low milk production tu sy baru baca ari ni. sori sbb tak sempat nak blogwalking skang. masa terlalu cepat jer rasa if duk wat keje kat ofis..ralit abis!

go BF..caiyok2..i know u can do it bebeh.
nad guna pump ape eh?

SyahNas80 @ Nana said...

geramnyer tgk anak u adam tu... :)

MOMMY NADIA said...

Rose,
mmg best!lagilah kawan nih best fren dr sek men lagik kt Trg!!
smp skrang still hang out!!:)
Its ok, tahu org bz balik kg katakan!jeles k!!

InsyaAllah semua dah ok.
RAsenye solution dh dapat..cuma nak tgk mcm results after few more weeks..Alhamdulillah!!
btw my milk prod tak slow lagik, still pada tahap selamat lagik..

Nadia pakai spectra and miniE.
my fren dulu2 suggest spectra,tp ok lah ..betol2 kerja keras spectra3 tu..
InsyaALlah next baby dah boleh tukar baru..dah balik modal dah pump tu!!hikhikhik :)

p/s masih berangan nak kan PIS or freestyle Medela since my 5 months preggy!!:)

MOMMY NADIA said...

Nana,
hihi..selalu kena gigit je semua part badan Adam..
jari dia pun best kalau gigit!!ketol2 :)

SyahNas80 @ Nana said...

mommy nadia- hehe tu ar budak kecik ni memang cute je kalau ketol2... geraaaaaam je... hehe...

Intan said...

Hahaha...pandai jek mummy dia umpan anak tgk laptop ye :D

Gud idea tu especially kalo kita nak borak2 ngan kawan2 kan...he he :D

Thara said...

hehe siap posing tuka2 anak ni! :P nice place btw. very nice :)

paij188 said...

hmm, lama sangat kat oversea. i missed all the nice places in malaysia.

MOMMY NADIA said...

K.Intan,
Betol akak,kalau tak mahu si Adam nih duduk diam macam tu!
tak mungkin!!

****
Thara,
haha,bil lagik nk rs angkat bby slim sket pada Adam..
asyik angkat 12.5kg aje!!
yeap its a nice place dear!

MOMMY NADIA said...

fairuz,
ye lah kan..hujan emas di negera org..hehehe :)
bila plan balik M'sia??

paij188 said...

insyaallah bulan 7 ni saya kat malasysia dah... my eldest cuti. hihii.. bole la kite date ye tak?

MOMMY NADIA said...

bolley sgt..
teringin nak jumpa anak2 dara u yg pretty and cute itu!!

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...