Tuesday, September 25, 2012

Now I know why...*sambil gerak jari telunjuk di tepi dahi*


Hoyeh!!
Entry weekend I yg lepas, masih ingat?? *tunduk bawah* or tekan link ni pun boleh ;) Pasal Storksak diaper bag tu. Kan dah agak, mesti ada mana-mana celebrity ni, yang buat tiba2 fabulous motherhood kena serang. Lepas up entry 2 hari lepas, saje check kat google, patutlah, the pwetty and famous Dr Halina *wife to Malaysian astranout* published entry about her latest craving on Storksak Diaper Bag. Check it here. Canteknye bag dia. Suke! *pada yg comment kat entry lepas bgtau, tq darl* I guess ramai yg dah start silau2 tengok bag tu kan? Seriously, so much practical and importantly, tak nampak sgt carry diaper bag. Macam carry designer bag aje. I tgu next baby lah, menabung beli bag tu. Sekarang pakai yg lama je lah dulu. Ngehngeh!!

Disebabkan itu jugak, traffic Nuffnang fabulous motherhood harini, mencanak dengan kadar yang sgt luar biasa. Ye sgt luar biasa bagi blog picisan I ni. *malu plak* Takpelah, nak up entry ni pun untuk kenang-kenangan dimasa hadapan. Bila lagik nak dpt per unique visitor daily dekat 500. *wonder blog kelas atasan yg dapat daily unique visitor yg ribu-raban-->salute* And yang pasti semua drp blog barelysupermommy.com. Thank you Dr Halina. Thanks for those yg datang menjengah and sudi click page lain jugak. And I managed to get 2 new followers too. *happy*


Unique = 473 and total view = 1017
*top achievement*

Total page view for Storksak London entry saje, dah masuk 1500 times..weeee!!!

Sudi jengah entry yang lain jugak...thnx..


All about Storksak Diaper Bag..


From http://barelysupermommy.com and Mr Google..


ps: seronoknya kalau tiap-tiap hari macam ni. Btw, camane lah blogger2 yang ada follower sampai ribu-ribu tu ek, kita 2 thn blogging baru 200 followers, camano??*tepokdahi*



5 comments:

Anonymous said...

hi.. salah sorang nya adalah i..
i try cuba gooogle that bag then terus ada link to ur blog....

- zuriey - said...

congrates!! saya yg picisan ni pun susah nak dapat banyak mcam tu

aThidEaN said...

mommy nadia:)
heheh itula i masa bc entry u aritu, i baru je baca entry dr halina. i was like, waaaahhh untung la u sure naik traffic u..
btw, takyah risau la, u blogging 2tahun followers 200..tp dh dpt buat advert nuffnang..
bagus dah tu..
i nak folllloooowwww mcm uuuuu lah...
nuffnang bg la chance kat i..tp i sgt picisan compare to u..

Blog Diva said...

500? peh.... syabbas mera beta!!! semoga paycheck mommynadia makin berkepuks di masa hadapan ;p

Nadine said...

weeeewit! :)

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...