Monday, May 16, 2011

Storksak London..



Storksak London



Storksak Gigi










Storksak Emily











Storksak Olivia





Pictures courtesy of http://storksak.com/



Amacam..ade drooling or juling mata hitamku tak?
Owh..kalau saya sudah masuk lena diulit intan..aka dah bawak masuk alam mimpi dah..
Gara2 one of my besties, Umie Wida lah ni..
She show me her Storksak diaper bag during our last hangout before the baby popped!
When she told me its a Storksak..I immediately thot, free diaper bag from  her Stokke stroller..sorry Da!
Maklumlah nama akan2 nak serupa..plus mommy yg tak berapa nak fashionista sgt ni..
She wore the Emily Diaper Bag..and seriously sgt cantek..
Price dia pun lebih kurang Allerhand diaper bag tu..
Yang bawak dah ala2 mcm bag sekolah tu..
So kalau yg ni kira 2 in 1 lah..diaper cum handbag ;)

Currently drooling the Olivia Berry as shown in the last picture above..
Mommy dah kena start menabung lah..or ada sape nak bagi sempena my 30th birthday ni??;)



mommynadia in Nine West Diaper Bag on 2009..

New update on 10th July 2012:
Weehooo...no more worry..
Anyone who interested on those product from Storksak, tak payah g oversea or order from oversea dah.. Feel free to visit http://www.buggybabyboogie.com/travel/!! The owner of the blog is celebrity momma Sheahnee Iman Lee..Happy shopping darl!!

10 comments:

Nadine said...

you ni Nad, saje je tau! dahla I mmg cpt rambang mata when it comes to handbag/shoes nie...

cunlah the last photo tu! cam best jer. kat KL ni mana ade jual eh?

mommaholicSURI said...

Ahhhh.. diaper bag!! :) I was so rambang mata masa nak decide for Oman dulu. But Armi was different. He didn't get fancy with pictures only until he looked to the bags physically. Because most of the bags i wanted were from online boutique, last last we decided to buy Crumpler. ahahahaa.

Storksak mmg cantik2 la. Tambahan bila Angelina yang gayakannya. Owh!! Beli jangan x beli, Nadia!!! :)

Thara said...

babe, bukan u sorang je. i've never heard of this Storksak either! hahaha. i standard Simple Dimple je uuuu :P takpe. doa-doakan rezeki utk kita semua mencurah-curah. then all of us can strut in style with designer diaper bags kan! :D

MOMMY NADIA said...

Nadine,
hehe..lagilah u tgh prepare barang baby kan..
kat M'sia tk pasti, my fren bought thru her fren kat London..
ape kata mintak Pn Izu tolong kirimkan..hehehe ;)

***
Nuurill,
Crumpler pun best, rasenye I pun still bwk Crumpler I tu g office, senang nak masuk bekas for expressed milk hehee;)
betul, tk nmpk depan mata tak best kan..tp yg Storksak Emily mmg cun!
dah pegang2..


***
Thara,
Amin..moga rezeki tahun ni melimpah..boleh merasa satu ek?
Ada gak Simple Dimple,Adam bawak g nursery..;)

Mrsfaizorworld said...

Pn lzu tu siapa, boleh tak nak mintak tolong dia belikan..? susah betulla nak cari diaper bag yang bagus kat Malaysia ni... ada yang saya suka tapi takde kat sini, kalau la ada kawan yang boleh tolong saya beli kat sana kan.. boleh saya beli banyak2..

mommyNadia said...

hi mrsfaizor,
yeap,Izu skrang kat London, this is her blog url:http://ishamizu2.blogspot.com/

;)

Mrsfaizorworld said...

oohhh... u r so kind. tq ya!

Sheahnee Iman Lee said...

Salam Nadia,

Just to let you know, my online store www.BuggyBabyBoogie.com is currently selling Storksak diaper bags for delivery across Malaysia. You are welcome to surf to my store or help recommend us if any of your followers are interested. Thanks a bunch!

Sheahnee
www.BuggyBabyBoogie.com

mommyNadia said...

Weee Sheahnee in d house!!

Tq for ur visit. Sure, will update some info to my blog entry soon.
I'm now drooling too see all new product at Buggybabyboogie ..wehoo =)

illi nadiah said...

Hi Mommies, you can now save your money for storksak. Go to bebe totz facebook page they sell storksak diaper bags at cheaper price :) happy shopping!
Emily Black only rm445!

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...