Wednesday, September 12, 2012

WW: macy oh macy !!! : Final part

















Letting go the IKEA highchairs (bar stool with backrest)...
Anyone??




8 comments:

farhana shamsuddin said...

nice... nk let go rm?

Blog Diva said...

huyo!kerusi meja makan raya ke ni? waaaahhh....bernanah mata ai tengok.. sobs...nak yg baru jugak!!!!!

zahira said...

Meja mkn mcm klong punya. It just that mine is for 4. Tp chairs lain :). Upah pasang kena byr tak? Klong aritu kena caj rm10 ke rm20.

mommyNadia said...

Farhana,
Check u email darl!!

mommyNadia said...

Blog Diva,
Tengok kuih raya tebeng tu..hahhha..
Lama dah nak beli, bonus masuk time pose,jadiklah kusi raya..lantoklerr...
huhuhu,mari ler raya rumah, testing meja makan I yg baru ni..wuhahahah!!

mommyNadia said...

Kaklong,
Dah agak dah, sb ni size meja paling kecik kan..chairs dia kan boleh mix and match..Rumah dah sesak, tak suka..
Kn charge pasang, awal2 lagik dia dah charge sekali transportation time purchase..tk silap dlm RM8 kut..

CHeeSYaNa said...

Finally!! Enjoy ur new dining table!

airin diana said...

congrates ;)
nak g test meja raya ni..huhu

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...