Thursday, September 20, 2012

Raees's Hari Raya Birthday...


We have been invited to Raees Aryan's 3rd birthday party on 2nd Sept yang lepas. Raees is son to the famous tv producer & presenter,Irin Putri. Cepatnye mase berlalu, rase baru je attend his 2nd b'day yang lepas. Raees pun dah besar skrg, hensem! Compare to last year, this year dpt tgk Raees tiup lilin b'day cake dia *walaupun hakikat sebenar,mommy n daddy Raees yg tiupkan, b'day boy malu*


During candle blowing session...
*Irin was so gorgeous that day. Suka tgk dia,selim comel mcm anak dara ok*


Since kali ni sambutan time raya, so  b'day theme pun tema rayalah..
Goodie pun dapat sarung ketupat with choc inside..So unique!



As usual, my 2 kids were the happiest person on that day...
Playing non stop, enjoying as much as they can...
*main toys macam kat rumah takde toys, budak2 jumpa toys, tak makan takpe*
Abang Adam pulak nap dalam keta sekejap je, tak smp 15min pun..
Maka tahap keaktifannya tak dapatlah nak dicontrol lagik..





Lissa pun ada..*Airin's dotter*
And at right side was Yasmin.*if not mistaken*
*wave to mommy Yasmin, in case if u read this, please say hi down here, will pay visit to ur blog too ;)*

Seriously, the foods served were so tempting specially all the desserts. Terbayang lagik wajah pavlova yg yummy and the red velvet cuppies *for candle blowing session yg dikidnap oleh Adam,tapi mommy dia tukang habiskan* adalah superb!! Irin, where did u get that yummylicious red velvet cuppies!!! *kalau preggy,harus sudah ku DM Irin tny mana order ;)* Tapi dek kesibukan melayan anak teruna's' ku yg aktif tu, ntah ape je yg sempat ku makan. Teringat lagik rendang daging with lemang, satu pinggan bawak masuk, baru mkn setengah keping lemang, pass kat Mr Hubby, balik dr kejar-mengejar Adam, udah abis. hukhukhuk *eh,kata taklapar, tapi licin jugak *





Parents sibuk melayan anak-anak sambil makan..

I love Irin's b'day party concept. All about learn and play. Dah puas main kat dalam dgn macam-macam toys, outdoor pun ada activities. Sebelum balik sempat tengok cute pets, rabbit and cat. Comel sgt!


The excited Ryan play with cat..


"Hello rabbit"

Sempat jugak nak main football..







Last sekali, Mr Hubby tarik semua ajak balik..hahahaha!!
They really had fun...thanks Irin!


Ajak bergambar pun dah tak nak, merajuk sb mommy tak bagi main ball..



Thanks Irin for having us..
So obvious that my 2 boys had so much fun there..
*takpelah, mommy tak makan bnyk pun, at least papa kenyang yer...hehehe, kata nak selim! =P *


3 comments:

Blog Diva said...

wah mommy nadia...baik dgn org glemer rupanya ;p bestnya! besau benau umah dia.laki irin tu keje apa ek?

airin diana said...

Agree with you, nadia. my kids too had a lot of fun at Raees' birthday party. memang tak hingat makan. main sambil gaduh coz berebut toys..kite nak chit chat pun x sempat kan..

Irin, if you read this, your baju looks gorgeous, okay!

Anonymous said...

hi nadia,

maleen here, Yasmin's mommy :) I'm not sure u maksud kan i ke tak but i comment je la :P btw, tu bukan yasmin in that pic..hehe :)

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...