Monday, July 30, 2012

Little famous star in the making...

If you read my recent entry, you all must know that I've been invited for a prize giving session for my mothercare blogger contest winning, last Saturday at Mothercare, Suria KLCC. I never expected my last minute submission *it was on the last day, u can read here*, can win a prize. Syukur to Allah. It just a simple prize giving session, amik hadiah, snap picture, dah balik. *cepat sket mommy nak merayap shopping hehehe*

We won the 3rd place..
And the prize is a mothercare hamper worth RM300...
*kalau dapat no 1 or 2 memang syiok gila, ada 4-5 barang diorang dpt!*


Posing sket depan motherhcare..

Zoom dekat sket hadiah kami dapat..

Jangan tak tahu, I dah lama drooling toy ni. Tiap kali sale duk tolak campur darab bahagi..
Asyik cancel sb mahal...Sekali dapat, hiphip hooray lah..


Come up with  many functions and the toy operated with only 4 C size batteries..
Paling best, kalau Dato' CT nyanyi skali pun, suara kuar still gaya chipmunks using the voice changer button..
So funny!! I asyik gelak bila suara Adam jadik chipmunks.


We also got these things..hand sanitizer and a Royal Selangor pewter gift..

Let's see our famous star in the making..
*sebut famous star teringat Carl's Jr plak..*


Budak 2 orang ni bangun pagi2 dah mintak mommy pasangkan toy tu..
Satu hari rumah kami bising dengan macam2 suara dan nyanyian kanak2..
Tengok, si kecik pun pandai nak nyanyi jugak..

Lepas tu mic takde chance orang lain pegang, asyik Abang Adam je..
"Air pasang pagi surut pukul lima.."
atau pun.."Tanya sama pokok, apa sebab goyang"..
Adoiilah, klasik sunggoh lagu Adam belajar kat nursery ...
*pitam*


Petang bila Nuh datang pun, join sekali band si kecik ni..
Kalau dapat gitar baru cukup, tak berebut..


Giliran Nuh tunjuk bakat..
Tak usah cakap, memang bab2 music ni Nuh advance..
Siap buat gaya mmg maveles..gelak sakan kami!!


Ini budak bambam, dah lah kecik tapi asyik dia nak conquer..
Pening mommy!!

All the kids were so happy, as well as their mommy too.. *wink*
My big winning of the year ..
*untuk org jarang masuk contest macam I >.<*

Thank you so much to mothercare..
Lov u mothercare..4eva n eva....
Muahhhsssss <3
To all the winners, congratulations...
Harap2 next year ada lagik, boleh ramai2 join lagik ek
 =)


7 comments:

ReeneeRaaid said...

Bestnye..!
Congrats :)

reeneeraaid.blogspot.com

nekko_chan said...

Congrats dearie! Saw you at mothercare masa ambik hadiah tu. :)

Fazrol said...

Hebat laa.. Bamban.. Cute.. Geram kat pipi dia.

mommyNadia said...

Reenee,
tq, Alhamdulillah..

mommyNadia said...

Nekko_Chan,
Hi!!Ya,still remember u..u won the 2nd prize kan??Congrats!!Mesti happy anak u ek, tgk mommy bawak balik bnyk toys..wee!!
Anyway, thanks for visiting here and salam kenal ;)

mommyNadia said...

Fazrol,
Yang bambam tu memang suka sebok dgn Abang Adam ;)

mommyNadia said...

Fazrol,
Yang bambam tu memang suka sebok dgn Abang Adam ;)

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...