Friday, July 20, 2012

Order Biskut Raya 2012

Last week time balik rumah in law, my SIL seperti tahun2 sudah akan bagi list of raya cookies untuk ditempah. Memang setiap tahun order biskut raya dengan orang kg my SIL tinggal. Murah and yang pasti InsyaAllah sedap. This time, my SIL mintak kalau I boleh tolong jual kat officemate. Aduhlah, officemate semuanya laki, tinggal boss I jer pompuan, segan lah. So, nak amik hati my SIL, I still accepted to help her, but just to my close friends and blog readers *kalau ada yang sudi >.<* Sample kat bawah ni pun, apa yang kebetulan ada with my SIL, kebetulan owner takde kat rumah. Walaupun rupanya simple je, adunan kat dalam tu yg penting. And most of the sample I dah try, mmg best!! *fully recommended* Jom tengok, mana tahu ada berkenan, boleh order dengan I *hihihi macamane nak jadik bussinesswoman ntah, malu2* Masih belum terlambat, I pun suka last minute order. *ngehngehngeh*


Kesemua biskut didatangkan dalam 2 saiz balang iaitu balang kecil dan balang besar.
So, anggaran kasar bagi setiap balang berbeza mengikut saiz biskut. Kelebihan penggunaan balang ini adalah biskut tidak mudah lemau dan tak perlu dipindahkan ke balang kedap udara yang lain.

Latest update:


Antara biskut raya yang dijual adalah..

Biskut Milo Nestum
Balang kecil : RM18 (anggaran kasar dalam 45- 50 pcs)
Balang besar : RM34 (anggaran kasar dalam 90 - 100 pcs)



Biskut Kentang
Balang kecil : RM17 (anggaran kasar dalam 45- 50 pcs)
Balang besar : RM32 (anggaran kasar dalam 90 - 100 pcs)



Biskut Badam
Balang kecil : RM17 (anggaran kasar dalam 45- 50 pcs)
Balang besar : RM32 (anggaran kasar dalam 90 - 100 pcs)



Biskut Kacang
Balang kecil : RM17 (anggaran kasar dalam 45- 50 pcs)
Balang besar : RM32 (anggaran kasar dalam 90 - 100 pcs)



Biskut Choc chips
Balang kecil : RM18 (anggaran kasar dalam 45- 50 pcs)
Balang besar : RM34 (anggaran kasar dalam 90 - 100 pcs)



Biskut Bangkit
Balang kecil : RM17 (anggaran kasar dalam 45- 50 pcs)
Balang besar : RM32 (anggaran kasar dalam 90 - 100 pcs)

*Note : kesemua biskut diatas diadun menggunakan majerin. Bagi yang gemar butter, boleh request tapi harga tambahan sebanyak RM6 (balang kecil) RM10 (balang besar)



Biskut Almond London
Balang kecil : RM23 (anggaran kasar dalam 35- 40 pcs)
Balang besar : RM44 (anggaran kasar dalam 70 - 80 pcs)
*1 biji badam di dalam*


Biskut Cappuccino
Balang kecil : RM22 (anggaran kasar dalam 45-50)
Balang besar : RM42 (anggaran kasar dalam 90 -100 pcs)

*Note : Untuk biskut almond dan cappuccino diadun menggunakan butter.


Selebihnya yang tiada di dalam gambar adalah:

*click on picture for better viewing*
*turutan kiri dari atas*
 Biskut Kelapa, Sagu, Nestum, Kacang hijau, Aiskrim, Dahlia 
Balang kecil : RM17 (anggaran kasar dalam 45- 50 pcs)
Balang besar : RM 32 (anggaran kasar dalam 90 - 100 pcs)


Biskut Koko Crunch
Balang kecil : RM18 (anggaran kasar dalam 45- 50 pcs)
Balang besar : RM 34 (anggaran kasar dalam 90 - 100 pcs)

Tart nenas (self-made jam)
Balang kecil : RM23 (anggaran kasar dalam 35- 40 pcs)
Balang besar : RM44 (anggaran kasar dalam 70 - 80 pcs)

Biskut Conrflakes Madu
Balang besar : RM 32


Biskut Kuaci, Mazola, Green Peas
Balang kecil : RM17 (anggaran kasar dalam 45- 50 pcs)
Balang besar : RM 32 (anggaran kasar dalam 90 - 100 pcs)

Biskut Cornflakes, Gajus
Balang kecil : RM18 (anggaran kasar dalam 45- 50 pcs)
Balang besar : RM34 (anggaran kasar dalam 90 - 100 pcs)

Popia simpul:
Balang besar : RM 32


Anyone interested???
Do drop email to me at nadya_1901@hotmail.com or twit me at my twithandle @nadiahmuhamad
*contact/msg me if u hv my hp no*

Order will be closed on 2nd week of puasa.
Collection started on 3rd week puasa *will be inform detail*

Collection points:
Shah Alam area : Giant (Sebelah Stadium Shah Alam) or Tesco Besar Shah Alam
Subang area : Subang Parade/Empire
Klang area : Seksyen 7 Shah Alam or AEON Bukit Tinggi
Kelana Jaya area : Giant KJ
Putra Height area : Giant Putra Height
Kota Kemuning area: Carrefour Bukit Kemuning
Kota Damansara area : Petronas The Curve (bergantung pada jumlah order)
Putrajaya area : Alamanda (bergantung pada jumlah order)

Payment method :
Deposit min of 60% of total purchase to be deposited into maybank account, balance of payment during collection of the biscuits..

Offer!!!
Setiap pembelian lebih daripada 10 balang biskut ...
Percuma 1 balang kecil biskut (RM18) *pembelian 10 balang kecil or mix* atau
 Percuma 1 balang besar biskut (RM34) *pembelian 10 balang besar*


Distributor are welcome *special deal and price offered*

Happy ordering everyone =)

4 comments:

BeRRy MuMMie said...

npak menarik dear...

Mira Cikcit said...

hye kak Nadia!

mommyNadia said...

Berry Mummie,
=) cepat2 order jom!!

mommyNadia said...

hey Mira!!=)

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...