Wednesday, October 3, 2012

Giveaway Lori Oreo Comel dari www.ciklilyputih.com ..


Omg!!! This is super cute!!!

Sesungguhnya, I dah lama tak masuk giveaway contest. Bila baca website www.ciklilyputih.com, nmpk lori oreo yg super cute ni, terus semangat nak join giveaway ni. Adam memang suka sgt makan Oreo, smp budak cute and bapak budak dalam iklan Oreo tu pun dia minat lah. Excited dia setiap kali tengok iklan oreo tu. So, kalau dapat lori ni, mesti suka kan budak boolat tu. Ok, caiyyok, berjuang untuk anak!!

Sape tak kenal ciklilyputih kan?? Dah bnyk kali jumpa time pergi event, maklumlah Cik Lily ni blogger kelas atasan. Kan akak kan??*kedip-kedip mata* Awal2 jumpa dulu segan nak tegur, lepas dah bnyk kali jumpa, dah mesra sket. Cik Lily ni memang sempoi tahap gaban orangnye, kalau korang jumpe, haruslah tegur dia, sb dia sgt sempoi and sporting orangnye. Kalau baca blog dia pun, macam tu lah dia kat luar..*cerita macam aku ni best friend dia plak, citt*

Nak komen banyak pun, for me www.ciklilyputih.com memang dah capai satu standard yang tinggi. Regular blog update and info yang Cik Lily share pun mmg bagus. She's so active in blogging and received many invitation for events. Salute u kak!!Tapi cuma kalau Cik Lily dapat narrow down speciality blog akak tu one genre, mesti lagik best. Contohnye blog makan or blog travel. Orang kata kyspeaks versi malay punye. Since Cik Lily ni bnyk terima invitation review tempat makan, so kalau dapat cite pasal  tempat -tempat makan yg best, halal semestinya, mesti cantek lah orang kata!! And last but not least, cuba akak ajar kami macamane nak dpt trafik macam www.ciklilyputih.com...hahhaha, sharing is caring kan ;) What ever it is, all the best in blogging activity. Sooner or later, mesti kuar tv jadik celebrity blogger jugak one day ni. All the best to www.ciklilyputih.com. Long live!!

Apapun korang, kalau korang teringin nak menangi lori Oreo yang cute mute ni, cepat-cepat join giveaway ni. Click to this link!! Giveaway ends on 14th Oct 2012. Hurry up gals..


Come to mommy pleaseee....
Opppss...for Adam ;)


2 comments:

CikLily Putih said...

ooo mummy yang ye... iskkk... hehehehehee

mommyNadia said...

haha, biasalah kak, mommy suka,Adam gumbireeee!!! ;)
Fuhhhh,biorle menang ;)

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...