Monday, October 29, 2012

Winner of Mini Giveaway by Fabulous Motherhood ...


Assalamualaikum and Selamat Hari Raya Aidiladha u'olls. 

Sebok betul beraya mommnadia kali ni, memang putus dengan dunia IT sekejap. No blogging, no twitter, no insta apetah lagik facebook. Cuti singkat sgt, bnyk benda nak buat, tak sempat langsung rasenya. Today start working,  time rehat, baru teringat, contest mini giveaway yg berlangsung almost 2 weeks end up last Friday, time raya haji tu. hehhe. Takpelah, walaupun tak ramai contestants, *agak hadiah tak menarik kut hahaha* tapi still kena go on jugak. Nak extend2 lagik pun, ada bnyk lagik contest nak buat. *dah jadik blog contest ke ni wink!!* So below is the final name list. 3 contestants semua ...


Since, the contestant just need to upload the video of Samsung Ecobubble by Lina Teoh, the lucky winner will be chosen up using the random.org ...

So, who's gonna be the lucky winner for Mini GA by Fabulous Motherhood....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Yup, the winner is ...
http://aziekajie.blogspot.com

Congrats darl!!
Nanti Nadia email Jie to get your detail address to post the prize...

Thank you so much for your participations..
There will be more contests coming up soon..
Stay tuned..
*hadiah lebih menarik u'olls...janji =)*


ps: Arini dpt email dr Cik Lily Putih, contest Lori Oreo Comel yg I masuk aritu dah kuar results. Tak dpt lori pun, dapat consolations prize *misteri prize kata CLP* pun takpe lah. Janji den menang!Weee =) Cekidaut here!!

4 comments:

CikLily Putih said...

nanti aku carikan S3 yang dummy punye ek..
ehehehehehe

M1ss F0r3st said...

as-salam,

hi nadia. saya pun baru nak berjinak2 buat GA. 1st time..lau sudi, marilah memeriahkan GA saya ni :) http://along25.blogspot.com/2012/10/webbek-1st-ever-ga.html

Terima kasih.

jie @ azie said...

yahooo...1st time menang ni.
tenkiuuuu so much..

airin diana said...

Nadia!
i missed this contest lagi..anyway, buat lagi tau. wanna join next time :)

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...