Tuesday, October 23, 2012

Kleenex Blogger Contest Prize. Weee!!!

Ingat lagik tak entry pasal blogger contest winning that day I post?Cekidaut here! Yeap, I was one from the 10 consolations prize winners. Happy sgt u, jarang menang contest, imagine je lah tahap happy, tak usah ckp ;) I pun tak sure menang ape, bila tgk shilashower *one of the winner too* instagrammed bgtau menang stock 6 bulan tissue, baru tau. And yesterday baru dpt official email, selain stock bath tissue kleenex, for 6 months supply, dapat RM200 250 shopping voucher as well. Yeay!!!I loike =) Tapi last weekend, delivery stock 6 bulan tu dah smp, mak aiiii macam nak pitam tengok. Kalau untuk my family, setahun pun tahan ni. Hahhaha!!


Inspection during delivery... 


Nak juga posing..

Sebab lepas tu..

Diorang susun-susun...


And buat jadik toy car..
Adoiilah!!


Lepas tu buat selerak...
Ape lagik, bawak masuk bilik store lah jawabnye..

Apapun, thanks alot Kleenex..
My house wangi sgt with all the tissues...


ps: Btw, I have great news for all my readers too. There will be a contest for Kleenex tissue coming over at Fabulous Motherhood. Hadiah pun best!! Stay tuned k ;) #kleenex #ultrasoftfreshbathtissues


8 comments:

Sharidawati Shahrudin said...

tahniah babe :)

tererrrr tu masuk contest terus menang :)) rezeki3x...

Halimaton Hanafee said...

tahniah..best kan bila masuk contest kita menang..rs kembang kuncup idung..hehe

CikLily Putih said...

nak tisu lap montot! kakhakhaka

Liz said...

Bila dapat 120 rolls, macam dah tak tau nak buat apa kan? Dah la kita orang Melayu ni jarang pakai toilet rolls. 20 rolls I bagi my boss.

sekarang tunggu shopping voucher je. hehehe

Dina Sallehudin said...

ya Allah bestnya dpt tissues!! imagine kalau masuk mamy poko contest dapat bekalan mamy poko utk ZA for 6 months pun jadilaa hehe. congrats anyways! i pun dah lama x masuk contest ni... nak try my luck lah

aThidEaN said...

bestnya
congrats on ur winning
budak2 lelaki mmg kreative kan..cute!

Atie said...

Tahniah..untung save money x yah beli stok tisu pasni..hehe

Nadine said...

congrats nadia! rajin tul mommy sorang ni, really active. keep it up! :)

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...