Wednesday, February 22, 2012

WW : Adam's haircut session


Cepat betul rambut Adam panjang ..

Lokasi : Saloon Mek Cina 3 stars kat K. Trg..
She took only 10min, with cost only RM10..







Pantas, cekap dan hasil yang memuaskan..
Routine for every 2 ~ 3 months..


5 comments:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

nad..rutin yg sy paling tk suka sbb sampai skarang rafiq masih meraung time potong rambut..

Nadine said...

awwwwwh, comey adam berambut pendek. bestlah adam, dah big boy pun still chubby. geram! faaz dah masuk 3 thn ni makin slim..

mommyNadia said...

Rose,
Itulah..Nadia kalu balik Trg mesti g kat mek cina ni kat Wisma Tenang..apa dah nama mek ni..lupe tiba2..

dah lah pantas..bila Adam start musing2 dak selesa rambut kena mata dia, dah settle..

;) and dapat gula2..

mommyNadia said...

Nadine,
Rambut dia jenis tak boleh kepak ke tepi, asyik jatuh masuk mata..
kali ni mmg suruh potong pendek gila, boleh tahan lama sket..

a'a, makin bulat pun ade rasenye..
Risau plak..

Faaz makan ok??
Adam so far Alhamdulillah..itu yg maintain aje..

airin diana said...

Lissa : Abg Adam tomei. rambut pendek lagi nampak ensem.Last sunday Abg Adam kenyit2 mata kat kite masa dlm kelas. Report kat mommy!

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...