Tuesday, February 14, 2012

Mothercare February Promotions!!


Ayuh segera!!



ps: lama sudah tak berkunjung ke mothercare. Misi tahun ni nak kurang beli toys. Adoooiii...*dalam kepala terbayang toy leap frog for Ryan*

4 comments:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

ahahah kelakar la nad ni..statement menolak n menarik..kejap tamo kejap nak beli mmg tempting tgk brg2 kat mothercare tu rasa nak beli semua agagagagaga tapi al fulus tak mengizinkan je

Siti Fatimah said...

me too hv mission mcm y x mau beli toys but beli tgk je beli and beli hihihi... apa2 pon tok anak kan kan... best!

mommyNadia said...

Rose,
hahaha,faham kan. bagitulah fikiran sorang ibu dan isteri. Nak berjimat utk suami dan pamper anak pun ya..
yg pening kita sorang2!!

mommyNadia said...

Siti Fatimah,
Itulah, tapi rumah dah penuh sgt dgn toys u..tak larat nak kutip hari2.Rumah plak tk berapa nak besar,asyik terlanggar je barang2 bdak2 ni.

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...