Wednesday, February 22, 2012

mommynadia.blogspot top 100 ranking??



Sila lah jangan percaya!! Haha..thats is my big big dream aka angan2 mat jenin!!


Yesterday, while cleaning up un-necessary email, tiba2 ternampak plak email from Mr Hubby.
He gave me a link to a website, boleh check ranking blog kita..
*eh si suami ni ingat belog si isteri dia ni hebat sgt ke sampai suruh check ranking, pooda*

Time rehat semalam aku pun click lah nak tengok..






weee!! Bukan top 100 ye puan-puan, top 10,000 adalah..hahaha
Kat Malaysia lah..
But what me feel so proud *sape lagi nak angkat bakul saya kan, sy berat 57kg yer*,
I have 83 blogs/websites who linked to this humble Fabulous Motherhood...Alhamdulillah..


Accuracy???
Ntahlah, nak kata 80% pun saya tak confident nak letak..
So I make some testing to famous bloggers..




Before that, lets understand some terms used for this website..

My 1st choice *tu pun ape yang terlintas je kat fikiran*, someone from celebrity bloggers..


barelysupermommy.com by Dr Harlina...
mmmm...not convincing..


Try again!! *fave words Adam*



I chose thepinkstilettos.blogspot.com..



and also Hanis Zalikha blog..
wee look at links she has..meveles!!




Check out redmummy.com..




and the beautifulnara.com..
mak aiii rangking 53 tu..
tgk link dia!!

Try to check paultan.org..
Tekaan melesat, nyata sekali rakyat Malaysia sgt suka gossip!!


weee >.<


So, boleh lah diterima pakai..
Sekadar suka suki..


Nak website??
Get it here!!
http://www.alexa.com/siteinfo


ps : trial to publish entry using Picasa! ;)

5 comments:

Husna said...

hehe..Insya Allah..pasni glemer la blog ni..ada satu website boleh check harga blog kita..adalah calculation yang dia buat mb based on trfafic jugak kot..bolehla google nnti

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

weeeee mati2 ingat dalam ranking 100 tadi..if betui..kerlasss mek nadia..eheheh

mommyNadia said...

hehehehe..malu sbenarnye dgn tajuk itu..
Cepat2 ku publish citer baru ;)

mommyNadia said...

Husna,
InsyaAllah..
Tahu2 yg tu,,tapi rase kalau dapat USD1 pun dah cukup baekk ;)

mommyNadia said...

Husna,
InsyaAllah..
Tahu2 yg tu,,tapi rase kalau dapat USD1 pun dah cukup baekk ;)

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...