Thursday, April 11, 2013

Bila Irine Nadia Marcello jengah Fabulous Motherhood...

Salam Khamis..
Pagi2 masuk office, rutin pagi biasalah check email sambil2 tu bukak account Nuffnang. Tidaknye nak check duit tiba2 jadik berkepuk, sebab traffic tidaklah per unique daily cecah ribu raban. =( Tapi from Nuffnang account bnyk info boleh dpt. What I like most, boleh tahu who just visited my humble blog. Nanti boleh buat kunjungan balas kononnye. *suka jugak tgk keywords orang google blog kita, macam2 keluarnye*
So, pagi2 ni buat hati akak berbunga riang bila si cantik manis and famous blogger Irine Nadia Marcello datang menjengah blog kitew. Walaupun possibility kedatangannye 99.5% bila dia search something kat searching engine kot. Takpe lah dik, yg penting termelawat jugak kat blog humble akak ni. Kita nama ada sipi2 sama, lainnye adik cantik manis comel, akak tang tu takde =) Apapun, wish u a smooth delivery soon and enjoy your lovely motherhood experience to the max. Mesti cute sgt anak you'oll nanti. Take care Irine Nadia *kalaulah dia tersinggah balik ke sini wink*
http://irinenadia.blogspot.com/

Btw, in case anyone asking...
Macamane nak tahu Nuffnangers yg datang menziarah blog u all...
Perasaan tak bawah akan keluar icon NN bulat and with pictures..
Kalau yg update gmbr, keluarlah picture dia kan..

So, bila u all point your mouse to picture tu, dia akan kuar link blog owner tu kat bawah..
Macam ni hah..

Kalau u all click, dia akan divert ke website/ blog tu..

So, girls ada tak gmbr mak encek kat blog u all arini?
Wink!!

ps: the famous blogger joycethefairy from www.kinkybluefairy.net pun pernah tersesat kat blog kitew. Walaupun dia maybe tak baca pun blog kita pun, at least pernah singgah. Kitew suka =) Awwww!!

1 comment:

Mrs.aisheiteru said...

Bestnye kak ade org famous visit blog. Sy pun nak wat routine pagi cam akak la. hehe.thanks for sharing kak!

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...