Monday, January 30, 2012

:: Andamai Spa @ Laman Seri ::

One of my 2012 resolutions is to have visit at spa. Apelagi kalau bukan tujuan memanjakan diri. ;) Dah lama duk usha spa kat tepi Kiliney Laman Seri. In fact, few months back, pernah mengwar-warkan kepada Mr Hubby kunun2 tahun ni nak pergi spa. Dah lama tak melawat pusat kecantikan selepas deliver Adam dulu. Ye bukan deliver Ryan, Adam tau. Imagine je lah. So lucky when I saw the advert from Milkdeal about the promotion at Andamai Spa, terus grab. Yang best, spa yang duk usha tu pulak buat promotion.



RM48 instead of RM235
 Full Body Detoxifying Massage + Full Body Scrub + Dead Sea Salt Bath + Body Moisturizing Treatment at Andamai Spa, Shah Alam [80% OFF]

Murah tak?? *sila angguk*
Ya, sangat kan..
Mana nak dapat promotions 4 steps at RM48...


Tak tunggu lama, terus buat appointment on 4th January that day. Kes nya, company kilang kereta I ni, bagi cuti budak masuk sekolah. Dah nama susah nak dapat cuti, hero dua orang pos kat nursery, mommy pergi spa. *kurang asam punya mommy kan*



Welcome to Andamai Spa...

Registration area..







Treatment room..











So far, I was satisfied with the service given. The therapist is very friendly, as well as the owner. Since I took the promotion package, tak boleh lah nak mintak tukar2 ape kan. Amik je lah apa yang diorang provide. *konon nak kena scrub dengan coffee bagai takde lah huhuhu* Cuma bila nak add on, sgt murah, as low as RM20. The spa was not so spacious, cuma satu tingkat je, so treatment room semua takde lah luas sgt. The rest shud be ok, worth with RM48 deal lah kan.

Maybe ada few things yang boleh di improve oleh owner. Such as, during treatment tu kalau boleh janganlah duk basuh baju kain kat belakang. Biasalah orang datang spa, nak relax2 kan, tapi bila dengar mesin basuh sakan berputar, tak dengar bunyi alunan muzik kat spa. Tapi so far, takde lah lama sgt I kena, just take note for other customer k. Plus, walaupun I jarang ber spa, takde lah jakun sgt. Biasa spa2 yang pernah dilawati, bau spa tu memang so relaxing *u know that smell kan*, mungkin dia lambat pasang lilin2 by the time I reached there. *awal sgt kut I datang hehehe ;)*

Apapun, if you're looking for spa at reasonable price, Andamai Spa will be a great choice. Sekarang pun tengah ada promotion lagik. Take a look gals..




1 comment:

yatt abdullah said...

Thanks dear...nice sharing..
Actually, mmg tgh cari spa yg affordable...

Feel free to surf my mamadasuki.blogspot.com :-)

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...