Friday, April 15, 2011

2wks old lil' Ryan..


Hari ni genap 2 wks dah baby Ryan..
kejap jer..tp mak aiii bz gile duk umah...ingatkan  boleh update blog selang sari...
huhuu...nak buat 1 wk skali pun payah...

Baby Ryan dah start jaga malam..bila pukul 12.30 pagi je..harus mata Ryan celik seluas2nye..
Mommy memang standby tgu Ryan bgn..kalau mommy dah lelap..jawapnye pening2 lalat layan si budak ni..
Dah pandai kalau jaga malam tak nak duduk baby cot..
Suka nak bertenggek kat mommy's boob..and terlelap sebelah mommy...
Sampai pagi takpe...huih penat..
Jangan jadi mcm Abg Adam dah..time confinement mommy jadik burung hantu..

Susahnye nak carik mood nak settle kan correction thesis...
Tak tenang sungguh nak pantang ingatkan thesis correction tak amend lagik...
1month before deliver dah start buat and jumpe lecturer..
Sket lagik kena amend..caiyyok Nadia!!



the 2 wks baby Ryan..



posing selepas mandi pagi..
I have started cd'ing the lil Ryan...wish me luck!!



my 2 heroes..
Adam dah ok with baby Ryan..
Tu pun after I started tandem nursing these 2 boys..
Skali skala I bagi Adam bf just to help me to empty my boob..
Plus to get these 2 boys closer..Alhamdulillah..it works!



Bila 2 hero dah dzzz...
baru mommy boleh start buat keje...
tapi mommy dah penat..jawapnye join skali la...

I got many entries to write...
Wish I could adjust back my time so that I have plenty sweet time..
Till then..
* dah hujan ni...jawabnye join skali lah bdak2 ni tido...



8 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

gud luck ya utk ur thesis

comel2 sunggoh
gud boy
tahniah leh tanderm nursing..:-)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rafiq dulu pon suka berjaga..dari kul 11 malam sampai kul 4-5 pagi huhu mmg jd burung antu

Nadine said...

I pun bz, tp bz with workload..jdnya blog sendiri terabai, blog kawan2 pun x dpt jengah. Dah baca entry kat bawah ni, sedapnya nama adik Adam. What's the meaning dear? :)

Awwwwh, comelnya dua2 hero you tido skali. Dua2 pipi boolat, tang bibir tu mmg sgt sama lah 2-2, mcm copy cat! :)

You take care ok, try to have some rest in between. Xpela xdpt update blog slalu, yg penting u have a good rest. confinement ni la time ur body nak recover semula :)

Hanis MY said...

Nadia congratsss..comelnya baby ryan... encem like his big bro... tekaan hanis salah la...siap oberkompiden lagi itu hari haha... btw thanks for your support and doa really appreciate it..please take care k...

airin diana said...

cute abg adam dah bleh dok sebelah baby ryan. kalu tak tu, pandang sebelah mata pun tanak ek? eish eish..
nadia ade byk la project ek this time nye confinement leave. assignment & penuhkan stock dlm freezer..hehehe..

amirah said...

comelnya ryan...and sebijik muka adam..comel!

BabyIntan said...

Mak ai bgn pukul 12.30 pg! Mesti penat mummy dia kan :D

Adam npk besar dah dlm picca tu...sekejap je kan masa nadia, dulu dia baby and now dia dah jd big bro :)

BTW gud luck on ur thesis!

Jom baca: Site Map BabyIntan

ishamizu said...

Tembam2nya bby Ryan u Nad, geram i tgk! hehe i pun dh kene wee2 ngan my bby..first time ada bby boy, ha br tau perasaan kene wee2 kn masa nk tkr pampes dia mcm mana. :D

Er tk ur time dear..nti share ur experience plak ek. ;)

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...