Wednesday, March 24, 2010

JANGAN MEMPERLEKEHKAN SEORANG SURIRUMAH!!!


Never Underestimate a Housewife....*betul tak I translate tu???*

Any fan of Desperate Housewives here??
Let me count..1,2...

Yeap!!Its come back again..!
6th season is in the air..last night was the 1st episode..
Hope this season more exciting..
New neighbour coming in into Westeria lane..with the new mystery I think...!*mmg nmpk pelik pun jiran baru diorang..
Well finally Susan Mayer n Mike Delfino getting married at the end..
even I think something will be happen to them ..beware of Katherine!!
and I was stunned with Susan n Gaby's figure..walla..*wish I could turn myself into that skinny type mother!..
Gaby's story would be exciting too ..with the "kurang ajar" niece that she has to handle...
Plus Lynettte who was again preggy of twin's..
and last but not least the stoopid story of Bree....(I love her last season's story..)

I pun bukan jenis layan banyak cerita..
Cuma satu dua aje..ni pun sb terfollow zaman bujang2 dahulu..continue aje lah..
At least ade jgak citer yg aku follow..*sobsob:(
Asyik follow En Hubby tgk cite2 investigation aje..penat otak I tau!!
Bila new season Betty ek??Cepat sket En Izham Ch8 ni...

So..lets meet up infront of tv every Tues night at Channel 8...:)

p/s: 1st episode tgk dgn En Adam..biasa dia dah tido..

smlm rajin plak temankan mommy dia...huhuhu..
plus mommy pun penat duk tekan remote..iklan aje tgk Asmaradana ..(cm lah boleh terfollow..sb Tiz kut..cantik and jalan cte dia best!!..huuhu)

15 comments:

RuZaNNa said...

Nadia, anne pun tgk that 1st episode by accident last night.. lepas tgk ghost whisperer, terus cite tuh.. maka terus melekat la kan.. hehehe.. i'm not a follower for that series kalau compare to greys anatomy.. but yeah, sungguh menarik ok!
Habis la anggan2 nak tido awal ni. tiap2 mlm tv8 ada cite best ok!

K-Addicts said...

wah...minat citer nih ek? udin pun minat giler citer nih. me, never watch one.

MOMMY NADIA said...

Anne,
Ghost Whisperer..pun best2!!Selalu follow,tp sometimes missed!this one..duk count day aje for nxt week..padahal boley download kan..:)tp malas..tk excited tgk download nye hahaha alasan!grey anatomy pun best..tp bnyk miss..

kankan,Ch8 pun mcm2 cite dah..tkyah Astro pun kan:)I loike!

*****
Teh,
Udin tgk sorang2..bahaya tuh..!!
baik teh temankan..hahaha..kidding!!
en hubby tak minat!katanya mengarut cite dia..:)huhu..so layan ngan Adam!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kat tv8 ke? aiyak. camno den terlepas. sbb selalu layan kat channel 711..uhuhu

MOMMY NADIA said...

kat ch8 yg latest season..:)
jgn lupa every tues 10.30pm..at ch8..:)

Intan said...

Intan dulu last tengok masa 1st season duluuuu...pas tu dah tak tengok dah, konon2 byk sgt lah hal nya...ekeke :D

Nadine said...

Ada! Ada! I am a fan as well :) Mmg follow dr first season. and lucky me, my hubby pun layan jugak DH. basically suma series dia layan lah..hihi.

Ala, kitaorg terlepas last night's episode :'( Cam best jer from ur review. Harus suruh my hubby dl season 6 segera nie!!

zahira said...

desperate housewives...dah lama tak follow! me pon follow asmaradana jugak, hihihi...cite best!

airin diana said...

nadia..airin dah abih dah tengok season 6 nie.. jangan jeles ek ;) adik airin study kat jakarta. so everytime dia balik, mesti dia bawa balik a bunch of cds (not ori - eii jgn la kena tangkap..hehe). complete set of desperate housewives, greys anatomy, heroes and burn notice (i like! hero super duper handsome!).
i think i still have ugly betty (not sure which season), terminator sarah conor (tak tengok pun lg sbb mcm boring), prison break and lost.
kalau agak2 nak tengok what happen in desperate housewives tu (minus the iklan yg lama plus with ur own comfort-pause,rewinde,forward), sape new neighbour yg weird and secretive and ex-gf mike becoming crazy and crazier, jenguk2 la kat apt airin ek (mcm la jauh sgt, 2 stairs up from u je..)

MOMMY NADIA said...

Intan,
a'a akak,kalau dah missed 1 season dah malas nak follow up dah..kan..:)
me pun bnyk missed cite,terus tkde mood nk follow..

****
Nadine,
hehe,dah agak mesti org nama Nadia semua follow DH..bolley ke??kidding!!
1st episode biasalh ..bnyk recall last season nye..but a good sign of exciting mode for other's episode..cant wait!!
Nadia tang download mmg malas,walaupun gle fan rela tgu every week..at least ada something I can wait for :)

MOMMY NADIA said...

k.long,
apa jadi cte mlm tadi..Tiz jdk kawen ke??
miz la, harith tgk beauty shop plak!!

****
Airin,
sgt tempting tau!!br nekad taknak download,nih ada pulak yg offer satu set cd..!!huhuhu..camane nih..??kalau nadia ada miss,nadia g pinjam ek..boley?
others cite,dah bnyk miss..so gle malas nak start balik..
sb skrang tgh follow cte Barney n Freinds..hahaha..new hobby!

MOMMAHOLICSURI said...

Ala... ala.... x follow.
Tapi tau series ni mmg best. Nuurill adela ikot citer ni kadang-kadang. :)

Envy.. cemanalah diorang tu boleh jadi fabulous housewife. Especially tang body!!! hehehehee

MOMMY NADIA said...

hehe..takpe sempat lg nak follow..:)
tp cite dia mmg cepat!in one episode ada je yg suspen tau!

tang body mmg fabulous, tp perangai tk yah ikut..ada sket2 je boleh contoh!
thats why they were called as desprate!
plus arini kawan next day boleh jd musuh dah!

mommyYen said...

saya pun fan citer ni.nak folo jugak nanti,hari tu terlepas..suka tgok diorang ni stylo kan?

MOMMY NADIA said...

hi mommy yen..
haa cm boley terlepas!!
a'a stylo n skinny :)
do drop again k!

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...