Tuesday, March 2, 2010

BABY WITH EYE GLASSES CUTEST CONTEST

hi mommies..
I was bloghopped last nite and found this contest..Interesting..:)
Never participate with any contest before..so hope this 1st entry membuahkan hasil :)
wahwah..saje je la actually :)
So gurls,jom join me with this contest..get ur folder open n find the cutest pix of ur lil precious..
good luck dear..:)


follow this link ...


secara officialnya contest ni bermula dari

08 Febuari 2010 - 08 Mac 2010
syarat2 yg telah dimaktub oleh mummymaria :

dgn rela hati menjadi rakan follower kepada blog berikut MUMMY MARIA (paksarela.. hik3)   --- check

sila addkan banner contest kat ats tuh kat side bar blog anda n linkkan trus kpd contest nih --- check

sila linkkan MUMMY MARIA di blog anda -- check

sila wat special n3 psl contest nih dgn meng'upload'kan sekeping (1) gambar ur sweet lil baby (tak kisah la bby sendiri atau bby saudara mara,apa yg penting ONLY 1 PIC) --- check

umo ur lil baby mestilah dari 1 hari - 4 tahun -- check

sila nyatakan nama,umo,tarikh lahir bby dan juga email & nama mummynya. -- check

jgn luper, sila tinggalkan komen anda disini utk proses menjejak -- check


                                
and...ini dia hero mommy dengan sunglasses mommy nye..



my lil precious : Muhammad Adam Mikael
age : 16 months ++
birth date : 17th Oct 2008

3 comments:

Hanis MY said...

Good luck! i'm sure Adam will win it..:)

Nadine said...

pheeewit! cam model lah Adam.
All the best Encem Boy! Aunty pray for you :)

MOMMY NADIA said...

thanks alot Hanis n Nadine..
owwhh!!..terharu plak dpt sokongan padu u all..
mcm nak hntr Adam g exam UPSR plak rase..kihkihkih:)
thanks again..

p/s:Nadine,join la jgak!

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...