Wednesday, July 24, 2013

After 15 days..

Assalamualaikum wbh..

So hectic this month, biasa sempat jugak nak update blog time lunch time. Now, lemau rase sb duk perah otak buat guideline. After raya ni ada big event nak kena handle, so lots of things rase cramp kejap otak. Sebab bnyk technical things nak kena pikir. Duhsss. Ingat bulan puasa boleh cool down sket duk office, sorry lah nmpknye tahun ni. Btw, kejap je kan dah masuk, 15 Ramadhan..cepat betul masa berlalu. Excited nak raya, sb nak balik kg. Tapi sedih tak nak abis Ramadhan. Great feeling, love suasana Ramadhan. The new routine, wake up early, lots of things boleh settle. Thought this year tenang sket sb Ryan tak bf, errrkkk sama jugak malam nak hanging lama2 sakit badan mommy tau!! Owh this year bad achievement, 15 days fasting only lost 2kgs grrrrr!!! Mujur tak beli Jovian Mandagie, mahu sangkut tang peha nanti. Mana nak turun, kalau duk makan nasi je kan. Wrong way of diet! =(

Anyway, I have lots of pending entries, hope able to update in next few days. Owh long weekend holidays. Love it. Haaa mesti ramai dah plan nak settle shopping semua kan. Alhamdulillah, I dah settle my kids baju raya before puasa lagi. Kalau kuar pergi Subang Parade pun, saje nak amik bau. Tapi by Isyak dah balik rumah. Hubby kena balik terawiih.

Ok dearie..have a great Ramadhan ahead..

2 comments:

hamimah bukhary said...

Kak Nadia. Tak salah nasi tu hehe. So far 6 ramadan turun 3kg still amik nasi. Cuma skg jer tak amik sebab craving chicken wrap jer hehe.

Airin Diana Anuar said...

sesak nafas jap naca entry nadia yg nie..sbb very short but padat.hehehe
mmg time tu cepat je.. tau2 je dah nak raya kan?

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...