Tuesday, May 14, 2013

Us vs The Iron Man 3...

Have u guys watched the movie??
We all done...yippiee!!
Kalau Adam duk termimpi2 Iron man, haa mommy dia duk rindu2 kat Tony Stark..Wink!
Waaaaa hensemnye..*kenyitkenyitmata*
Seriously I  love Tony Stark character, since Iron Man 1 smp 3 mmg tak pernah miss..
Tak termasuk Avengers lagik tu..
Tak sangka dapat pujuk Mr Hubby pegi tgk movie, yes sekali angkut semua ..
Jarang berlaku tu..
Lucky slot yg kitorang amik tu tak ramai orang..
So, as usual awal2 tu Adam and Ryan duk sibuk makan, kelamkabut lah sket..
We took 2 couple seats as we knew Ryan mmg akan tidur awal..
The whole day on weekend tu dia main tak nak tidur..
Lepas dia tidur, syok lah kami layan 3 beranak...


Seriously Iron Man 3 mmg maveles abis. Kena plak yg kali ni misi Tony Stark nak selamatkan gf dia tu kan...Awww..
There were few parts I like the most.. Part TS with the kid, so sweet..and final part of cos..
 Bestnye part last2 budak tu dapat surprise dekat garage dia tu kn..sweetnye..




Part ni Adam menjerit gila..
Happy betul bial tgk semua suits robots TS tu dtg..


Peminat setia Iron Man mesti tk miss kan..
Btw, jangan lupa tgu final part, after all the ending semua..
Jarang orang tgu part last2 tu..
We all suka tgu, smp org semua dah takde, we all duk tgu nak tgk yg part akhir..
Hahahaha, surprise surprise!!
=)

I wish they will have part 4 soon..
Can't wait!!!


4 comments:

RuZaNNa said...

Imran and i pun dah tgk.. since ikhwan busy.. so anak jadi my datelah.. heheh part yg ironman banyak2 keluar tuh mmg buat the children eyes lit! mcm kagum tgk banyak ironmen keluar kan.. imran sampai terdiam sbb terpegun heheh..
Last2 skali ade ape? i keluar awal sbb imran dah mengantuk..

mommyNadia said...

Haha comel je Imran smp tergamam..nadia oun terkejut dgr Adam menjerit,excited sgt!

Haha, part last tu, ingatkan dia nak tunjuk kat mn dia simpan that 42 iron mans tu, rupanya dia tunjuk TS pergi jumpa Hulk (version doc lah kan), buat counseling. Tapi lawaklah sb TS punya cerita pasal dia, tapi Hulk tido..and tak silap dia ada mention, ada next Iron Man. Eager sgt nak tahu apa next, dah takde heart dah kan..ape nama yg elektromagnet tu hah =)

ryyhan kamarudin said...

angkat tangan dh tgk..best2!
tapi anak2 xbawak...sbb xberani nk bw yg kecik, yg abg ok kot sbb dia peminat iron man + avenger

baca kat internet avenger 2 in 2015..in between ada thor, captain america (heh xberapa minat thor and such..tp iron man & avenger suker)

Mama Haraz said...

Bestnyer! Tak tengok lagi! semenjak ada Haraz tak tengok apa-apa movie pun lagi hu hu hu

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...