Thursday, May 9, 2013

Oh Cantek Sekali ...

 I have been following @CantekSekali instagram few months back..
Owned by Rina who stayed at K.Trg..a very talented baker I would say..
Seriously, setiap kali K.Rina upload picture dekat Insta, sumpah mouth watering...

Dah lama tak balik Terengganu, last sekali balik time after Raya since my parents selalu turun KL..
So when the parliament dissolved and GE13 announced, apa lagik..
Bukan sibuk carik ticket flight ke ape..
I sibuk duk booking Kak Rina nk tempah cake..

Arrived K. Trg on Friday night, booking was made on Saturday...
Punya tamakkan...
Ni yg I order..

I ordered 3 things..
Cream puffs, salted caramel choc cake and red valvet cake (ni nasib ada extra, so dapat small size jer)...


Tell you what, my family mmg gila makan cream puff..
Bila Omma dah surrendered baking, kena cari alternative lain nak makan creampuff..
And of course, this cream puff yg buat I duk terliur setiap kali tgk insta canteksekali!
Damn!!

The small fella pun dah suka jugak..

Cake ni ape cite??
My b'day hujung bulan 5, nak celebrate Mother's Day pun belum lagik..


So sudahnye..
Bagilah budak 3 orang ni rasmi kan..

Dah memang kaki strawberry budak2 ni, itu sb mommy order..
Tinggal blueberries si Nuh yg habiskan..
In split second, topping atas tu hilang!


And this RVC, tell you the best ever!!
So far yg pernah makan lah..
Maveles tak ingat.. 

Makan berjemaah satu rumah u..
Mujur next day Kak Rina call bgtau ada extra, tak tunggu lama..
Yes terus!!
Seriously, puas hati balik kali ni..

Disamping menunaikan tanggungjawab sebagai pengundi..
Kali ke 3 dah tak silap ni..


Sibuk jugak 2 orang ni color jari dia..
Duk telek semua2 orang ada ink kat jari..
Dia pun sibuk nak..

Meh, mommy color kan ek..
Adam said "Why Adam's one purple color? Okki is blue color?"
Sebab Adam pengundi hantu...waaa...
Lariiiiikkkkkk!!!!

10 comments:

aThidEaN said...

nadddddddd

kejamnyeeeee
i terliur ni..tgk rv ngn cream puff tu..
next time blik ganu confirm order sini....
review dia semua bagus2...

amirah said...

hahaha...comel2 je sume pun nak ada kaler kat jari ye

Blog Diva said...

wakakakaka...gmbr last lucu tak hengat! adam dengan ryan undi parti cap apa???? Angry Bird? Barney? Wakakakaka...

Nadine said...

betul....!!
Nadia u sgt kejam! petang2 ni time lapar ni tgk semua OMG, temptingnye!!

Awatla jauh nun di sana, kalau tak boleh order.

Pengundi HAntu??? LOL!!! :))

Mooniqueen said...

temptingnya tengok..

mama ct said...

memang saja nad menyebab kan ibu mengandung ini terliur...mana nak cari di jb ni nad..huaaaaa

btw...adam pengundi hantu?...eh...pengundi hantu banyak bangla..adam jepun cina...mana sesuai! hahahah

Mama Haraz said...

When am I ever going to KT... sigh... They look divine!

Asz Miza said...

Nad sedapnya RVC tuu.i da lama tak bake RVC since lepas deliver..terliur balik ni...

Airin Diana Anuar said...

hahaha so funny!
eh nadia, looks really yummy.. ade simpan sket tak ni..aishhh

najmi said...

rugi tak ambik gambar time diorg keluar 4 org jalan2 tu,mmg macam pengundi hantu la hahhaha

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...