Monday, March 25, 2013

Mari menampal...

 Saat yang ditunggu akhirnya tiba...weeee!!!

Ketibaan sticker name labels yg di order seminggu lepas..
I ordered 2 set of stickers for Adam and Ryan...

3 size with 2 different pattern for first time order... 
Yg roket tu ada 2 size..

This pattern for Ryan...

Dan aktiviti menampal barang2 yang selalu bawak pergi school pun bermula..

Botol air Adam..


Botol air Ryan...
  

Buku ni tanda sebab Adam rajin sgt nak bawak g school...

Adam's school bag..


Ryan's school bag..

Dan banyak lagi...yeay!!
Actually dekat school Adam & Ryan takde lah selalu tukar barang pun, cuma mommy dia suka sgt buat keje2 menampal macam ni. Kena plak cute sgt sticker ni..
Super in love now..

Other than fast service, in 7 days dah smp from Australia. I was so impressed with the quality of the sticker. This is really not like the normal sticker, sticker ni sgt durable and material dia mcm getah gitu. So kalau tampal surface yg licin *not to paper* senang je boleh tanggal balik *I mean kalau salah tampal, bukan masuknye mudah tertanggal* And important thing, kena air, masuk dishwasher or microwave pun tahan. So takde lah, seminggu sekali duk ganti. Sekeping jatuh dlm RM1 je, worth kan..

 

If you guys aware, I opened for combine order that day to order these name labels. Sb dapat discount bila purchase over certain amount with free delivery cost. Since I just opened order for only 5 hours, ramai yg tak sempat order and suruh I open order balik. InsyaAllah, once ada sale nanti kita open order balik. Kumpul ramai2 k..

Meantime, this is the www.brightstarkids.com.au website link..
Baik pergi cuci2 mata dulu sementara belum time sale lagik ni..
*sb sale dia selalunya tak lama, dalam 2-3 hari aje*

Prouduct under name labels..

Tell you, buying yg kit punya mmg worth..
I bought yg kit punya for Adam..
One of my friend yg order jugak pun, she ordered yg baby combo kit, itu lagik best!
Siap ada iron on sticker and sticker for shoes jugak..I nak jugak!!!!
*mmg tengah gatal tangan ni*

Besides name labels, mcm2 ada lagik..
syok wehhh...

Take a look on my previous entry for order of this sticker..

Let's start labelling now!!

3 comments:

Rhana said...

best! nk buat jgk

ishamizu said...

Bestnya. Senang je kan, tak payah nak susah2 tulis byk..:)

pnut_finas said...

nk order skali blh??? pm dekat bszuriati@gmail.com
Thanks....

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...