Tuesday, August 14, 2012

Duit raya Nuffnang??


Alhamdulillah, time dekat nak raya cheque tiba..
*happymode*
Kalau government time festive season, dapat gaji awal kan??
Private sector ada diorang kisah??=(
So,tipulah kalau kata mommynadia pitam bila dapat cheque Nuffnang..
Sebab bila cashout, 1 month dari date cashout, cheque will be delivered..
*hari-hari belek calendar...ahaks*
Ini pun lambat sampai, agak2 pejabat post jammed dengan kad raya kut*ye ke??*
So balik keje, hari-hari mesti nak tengok post box ..
*kes nya sb post box kunci rosak,kena selalu check takut budak2 main*
So semalam cheque smp, hari ini terus cashout..
Kata 3 working days..*ngam2 lah tu before raya yerrr*

Note to Mr Hubby : Tolong hntr dekat mana2 Maybank cheque deposit machine terdekat yerr En Bie...=)


Alhamdulillah...
2nd cheque for this year..
Thank you so much Nuffnang..
Much loves <3..

ps: lately ni susah betul nak tengok BE datang menjengok, al-maklumlah blog picisan macam ni, berapa sgt lah traffic kitew...sobsob!!Gayanye tahun depan pulak lah kita cashout earning Nuffnang ni yerrr...+___+


12 comments:

amirah said...

wow ada duit raya extra..huhu

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

seronok ! Yana belum dapat cash out lagi..sob2

♥ Elin ♥ said...

murah reezeki adA EXTRA income :)

Fazrol said...

Duit claim dpt x lg?

Blog Diva said...

waaaaaaaaaaaaaaahhhh

mommyNadia said...

Amirah,
Alhamdulillah..

mommyNadia said...

Yana,
Dah cashout??Tak lama smp lah tu..
Ensure kn cashout every 30/31st..sebelum dpt ;)

mommyNadia said...

Elin,
Extra income tu ya,tapi takdelah banyak sgt pun ;)

mommyNadia said...

Fazrol,
A'a..mana huh, tak muncul tiba!!dah berapa bulan ni kan..alamakaiii!

mommyNadia said...

Blog Diva...
weeeeeee.....

Mira Cikcit said...

bestnya akak dapat duit raya

mommyNadia said...

hey Mira,
yay, tq to nuffnang!!
(,")

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...