Thursday, May 31, 2012

What is IKEA FAMILY??


Haha!! Isnin lepas balik keje check postbox, ada IKEA letter. Ingatkan apelah, rupanya IKEA hntr kad baru, IKEA FAMILY. Dulu pakai IKEA Friends sekali credit card, konon point 4x seronoklah, makin kuatlah mengores *tapi tak menang2 jugak*. So early of this year terus terminate. Hajat hati nak pergi amik IKEA Friends yang biasa tu, tp sebab dah lama tak ke IKEA, ku tangguhkan hajat. Sekali, dtg IKEA FAMILY ni, sukalah. Tak payah susah2 nak pergi IKEA buat card baru. Actually IKEA baru introduce card ni, yang pasti sebab utk credit card, dia dah terminate program dgn Alliance. So, automatically pengguna credit card IKEA-Alliance akan dpt. Tapi yang geramnye, Alliance bank still nk hntr credit card baru kat I. Pastu bila call suruh I isi form cancellation lagik. Takde keje nak buat bnyk kali. Tak effective langsung!! :'( 

Yang merah tu card yang nk kena masuk website and activate, ada pamphlet and paling best ada discount 10% voucher smp 1 July 2012 *tiba2 tanganku gatal*


For more details, check out their website here..


*click picture for better viewing*

Click here to read the pamphlet..

So, go get your card now and start shopping!!
Happy shopping gurlzzz..
*Am currently listing up what to buy...not good not good*


ps: I pun tak study lagi program baru ni, yang pasti point dah tak times 4. Tapi sekali lalu tengok kat pamphlet, ada pro n cons jugak...



2 comments:

lydzar said...

interesting :)

tengah berangan nk deco dapur rumah jugak skg ni..hmmmm berangan berangan :)

mommyNadia said...

I dulu masa beli wardrobe, katil semua..mesti tgu bila dia buat sale gila2..baru beli..worth kan..
10% tu boleh tahan jugak lah tu kan..
cepat2!!

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...