Thursday, November 12, 2009

ice cream time..

Happy Sunday again...

This week we just spent our weekend at home..
cik mimi and yein pun datang nak main2 ngan Adam..
so we had lunch together..mommy dah lama tak masak..
its a nice weekend..:)

earlier Adam dah turun for swimming class kat swimming pool bawah..hehe
nmpknyer Adam dah ada improvement,dah boleh kayuh2 and gerak2 tangan..
"katak" style.later mommy will update the video...

Actually update mommy nih a lil bit ketinggalan..1 week delay...
maklumlah weekdays balik dah tak sempat nak update..kat office bz...
after mommy went to office last week, for callibration work..3 of us went to Sunway Pyramid..for food hunting...
penat jgak lah mommy and papa duk pike nak mkn ape..finally we decide to eat at Carls Jr..
Adam mmg tgh bad mood,br kejap lelap dalam keta dah bgn..muka dia tgh termenung pun sempat papa captured...
after the dinner..we singgah jap at Baskin Robbins...
so eager to give Adam a try of ice cream..
here we go..some peektures of him having an ice cream..tak bnyk pun..bagi rase jer..

Adam tengah bad mood...ice cream for 3 of us....

yummy...

papa nih...asyik dia jer..bile turn Adam?.."papa..excuse me.!"


"lambat sangat Adam amik sendiri lah.."

...mmm..bestnye!He really enjoyed it..tapi tak boleh selalu yer sayang...not gud for u..


Adam wit Mr Bunny ..


"Adam gigit bunny nih..degil sgt.. k..mommy!"...


"mommy..heheehe..."

Dinner...nice quote..!


Action jer..tak leh makan...


And finally that nite..Adam dapat sandal baru..tgk isi kaki dia yg berlebih2an tuh..so chubby anak mommy ni..

ok lah..this is my first time updating the blog while Adam sitting beside me.. dia pun dah start nangis..gtg..nak main2 ngan dia..
later nak masak bubur plak...huhuhu..mommy ingat nak update resipi bubur utk ibu Aimy...
InsyaAllah..
Ok lah have a nice Sunday..!mmmmuuuaahhhhsss....

3 comments:

Jue_liana said...

Comeiii nyer Adam... rasa mcm nak picit2 jer pipi dia... hehe

maniscinta said...

bestnyer adam makan eskrem...eimran pon suke mkn eskrem..tapi kat kedah takde BR arrhh..hihihih

MOMMY NADIA said...

hi gals..sorry for late entertain
mommy bz sket lately ni..btw thanks for comments..
hi jue..ni Jue flex ek..
thx for dropping by..pipi Adam mmg kembang tak pernah kecut..hehe..
Ibu aimy..nanti abg Adam pos eskrem kt kedah nun..cepat2 update blog..bnyk pic amek balik raye kan..cayyok!

Post a Comment

It might take me a while to reply, but I do read all comments received! Tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...